jimaras97 Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2016 Rolling Stones Producer Confirms Blues Album For December « 100.7 WZLX Και Clapton στο διπλανο στουντιο...και αλλαγη χρωματος στο logo τους....και φωτογραφιες...και Δεκεμβριος η κυκλοφορια του δισκου...τρελαθηκαν τα γεροντια ;D I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Περιμένω να ακουσω λικς του παλιογερου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 blues covers? Εντάξει, λογικό. τί νέο να έχουν να πουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Strong Brand. Πάντα μου ήταν αδιαφοροι, αν εξαιρέσω ίσως τα 80's albums τους, αλλά Strong Brand! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Strong Brand. Πάντα μου ήταν αδιαφοροι, αν εξαιρέσω ίσως τις 80's albums τους, αλλά Strong Brand! 80s? wel....l if that IS a statement! :o με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 80s? wel....l if that IS a statement! :o To "Undercover" και το "Dirty Work" μου άρεσαν! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 To "Undercover" και το "Dirty Work" μου άρεσαν! I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimaras97 Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 blues covers? Εντάξει, λογικό. τί νέο να έχουν να πουν; Αυτο. Ψιλοαδιαφορος πιστευω θα ειναι ο δισκος, αλλα ας ελπισουμε σε κανενα θαυμα :P I'm not bored. I've just got an incredibly boring face. -Charlie Watts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 To "Undercover" και το "Dirty Work" μου άρεσαν! Ειχαν οντως καποιες ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ μεσα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση