ThisIsSparta Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχει επιλογη Live, έχει ομως output modes power amp, stack power amp κτλπ., και απλα βγαζω την καμπίνα απο το simulation. To 4CM το εκανα με πατέντα: 4 Cm The Hd Pod Bean (oh Yes, This Works) - POD HD - Line 6 Community Για τον όγκο, στερεο εννοεις και απο left και right output να στείλω στο PA? Και αυτός αυτό που σου λέω κάνει πάντως τώρα που το διαβάζω πιο προσεκτικά "For this to work, setup the chain as a dual tone patch with each amp set to NONE...For the FX blocks you want before the preamp, put those on the LEFT (TOP) Chain...For the stuff after the preamp, put those on the RIGHT (BOTTOM) Chain...mixer should be the last thing in the chain...Make Left is panned all the way Left and Right is all the way Right..." Επίσης το χρησιμοποιεί σε DT50 ενισχυτή, που έχει μια αρκετά ιδιαίτερη σχεδίαση για να συνεργάζεται με την σειρά HD φασολιών, αν και εδώ νομίζω το χρησιμοποιεί σαν απλό ενισχυτή ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2016 Γενικά η ως τώρα εμπειρία μου είναι οτι καλύτερα να χρησιμοποιείς ή full σήμα (amps, cab, fx, mic sims κτλ) προς κονσόλα ή FX Only mode (καθόλου amp&mic sims) σε ενισχυτή. Στα ενδιάμεσα απλά κάτι δεν μου ακούγεται καλά συνήθως Η pod500hd παντως παιζει πολυ καλα με 4C, Αρκει να γινουν και καποιες "περιεργες" ρυθμισεις που λεει εδω ο τυπος Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ThisIsSparta Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2016 Η pod500hd παντως παιζει πολυ καλα με 4C, Αρκει να γινουν και καποιες "περιεργες" ρυθμισεις που λεει εδω ο τυπος Will check ASAP! :) ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΩ, ΣΦΗΝΩΣΕ ΕΝΑ ΣΟΥΣΑΜΙ ΤΟ ΚΑΠΣ ΛΟΚ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση