thanasisdo Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ. Θέλω να ρωτήσω αν είναι δυνατόν να ξεβαφτουν η γέφυρα κ τα κλειδιά από κιθάρα τα οποία είναι χρυσαφί κ θέλω να γίνουν ασημένια.. Μιλάω για les paul κιθάρα. Νομίζω αυτά είναι βαμμένα με χρώμιο γιατί ήδη έχουν αρχίσει να θαμπωνουν κ να φαίνεται ασιμενιο από κάτω.. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2016 Ο σίγουρος και εύκολος τρόπος είναι να βγάλεις αυτά (τα original) που έχεις και να τα βάλεις στην άκρη (όταν και αν με το καλό την πουλήσεις να τα έχεις εύκαιρα για καλύτερη μεταπωλητική αξία) και να αγοράσεις nickel hardware για να τα αντικαταστήσεις. Μην χαλάς το original hardware με πειράματα αμφιβόλου αποτελέσματος. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thanasisdo Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2016 αυτή είναι η καλύτερη λύση αλλά μόνο τα κλειδιά έχουν 60-65€ (Grover) γεφυρα κ Stop bar κάνα 40αρι.. Έλεγα μήπως υπήρχε κατι ενδεδειγμένο να γλιτώσω τα 100+€. ευχαριστώ παίδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση