johnps Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 ειναι σε τελε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 εχω ενα θεμα..οταν κλεινω η χαμηλωνω το tone χανω σε ογκο και ενταση....μηπως φταιει αυτος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Orange drop 0,022μf , 22nf (716P) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 εχω ενα θεμα..οταν κλεινω η χαμηλωνω το tone χανω σε ογκο και ενταση....μηπως φταιει αυτος ? Αν εχεις κολλητηρι και πολυμετρο,ξεκολλα το ενα ακρο του πυκνωτη και μετρησετον με το Ωhmομετρο(δεν πρεπει να σου διχνει τιποτα).Αν και ειναι κομματακι δυσκολο να εχει καει ο πυκνωτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 μηπως ειναι κολλημενος αναποδα ? μου κανει εντυπωση γιατι πιο παλια ειχα τελε [ usa std ] και παρολο που εκλεινα τελειως το tone δεν ειχα το θεμα που εχω τωρα........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Δεν υπάρχει ανάποδα. Δεν είναι ηλεκτρολυτικος με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 thanxx dimsonic..αρα παει αυτο...οποτε μηπως το ποτενσιομετρο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Thanoszin Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Μηπως εχει στριψει το tone pot και ακουμπαει ο πυκνωτης καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 θανο θα το δω αυριο και θα ενημερωσω..οκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2016 εχω ενα θεμα..οταν κλεινω η χαμηλωνω το tone χανω σε ογκο και ενταση....μηπως φταιει αυτος ? Καλημέρα! Δεν φταίει ο πυκνωτής (εκτός αν τον έχεις λάθος κολλημένο). Πιστεύω φταίει ότι έχεις λογαριθμικό ποτενσιόμετρο στο tone αντί για γραμμικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση