cos_dr Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2016 Πραγματικά, ωραίο, νοσταλγικό, classic. Μπράβο φίλε μου. Λάμπεις. Ωραια θεματα, ωραία την παίζεις την κιθάρα. Το σολάκι πολυ αξιοπρεπές. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2016 Μπράβο φίλε μου. Λάμπεις. ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Σεπτεμβρίου 2016 ;D ;D ;D Λάθος το x πολύ γέλιο ήθελα να βάλω. Πάει, το χασα το 13αρι στο ΠΡΟΠΟ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2016 Done! Μπράβο Φώτη. Επαγγελματικό ταξίδιον και έλειψη διαδικτύου με εμπόδισε να αποδώσω τα εύσημά μου εγκαίρως. Θα σταθώ στο σολίδιο, που μου άρεξε τα μάλλα και ιδίως η κατάληξή του ...τέλεια ! Και το στιχουργικό το έχεις, σε χρόνο ντετε το φτιαξες. Ψιλοφέρνει σε Νιόνο εκεί που απαγγέλει, αλλά....μια χαρά είναι! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2016 Vielen Dank Dimitri! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση