crimson Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ψάχνω βιαστικά (γι αυτό θα προτιμούσα από Ελλάδα) για το Line 6 10KB Mono Pot 01-48-0103 είναι γραμμικό, 9mm Nut, 25mm D-shaft ή κάποιο που να ταιριάζει σε ενισχυτές Line6 ίσως θα έκανε και αυτό που είναι για Marshall Έχετε καμιά ιδέα για άλλο ποτενσιόμετρο που θα ταίριαζε; Ματιά - Διακοπές - Συνταγές - Επαγγελματίες - Ημερολόγιο - Διάφορα διόλου αδιάφορα - Σύνδεσμοι - Βιβλιοθήκη - Ρίξε μια ματιά! www.matia.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2016 Γεια χαρα crimson, επειδη πριν μερικες μολις μερες εφτιαξα μια παλια καρτα ηχου μου line 6 (kb37) και προς μεγαλη μου απογοητευση ειδα τα D-shaft, θα σου προτεινα τα εξης: 1. Τσεκαρε αν μπορεις να διορθωσεις το ιδιο το ποτενσιομετρο. Εγω αφαιρεσα το πισω μεταλικο καλυμμα, ψεκασα με σπρευ επαφων φερνοντας το πολλες στροφες (και επανελαβα 2- 3 φορες) και ξανακολλησα τα καλωδιαστα pins γιατι οι κολλησεις ηταν απαραδεκτες και ετοιμορροπες 2. Επειδη μαλλον θα δυσκολευτεις να βρεις D-shaft, γιατι δεν βαζεις ενα απλο ποτενσιομετρο και να αλλαξεις το knob απλα; Απλη λυση χωρις ταλαιπωριες, οκ ισως να μη σου καθεται στο ματι αν εισαι λιγο OCD αλλα θα γλυτωσεις ισως ασκοπα εξοδα και κοπο. Αλλιως τσεκαρε Φανό, Ραδιο Κατουμα (ακουσα προσφατα πως εκλεισε... ) και grobotronics.com Καλη τύχη :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση