dimsonic Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2016 πήρα το πρώτο μου σήμερα..... και αναγκάστηκα να βρώ μια τσιμπίδα για να γυρίζω τα ποτενσιομετράκια του.... O0 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John K Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εγώ να δεις τι τραβάω με το cruncher....πάω να ρυθμίσω το volume και με πετάει στον ΘΕΟ!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2016 Εμ, δε σχεδιάστηκαν για... Ευρωπαϊκά δάχτυλα, θα έλεγα! ;D Τελικά, πήρες το Shimverb? Πώς σου φαίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2016 όχι... εκεί θα πάω μάλλον για hof. πήρα το rumble drive....(για να σας παίξω ένα ...οικονομικό room335... :P ) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως γιατι μονο έτσι θα μειωνοταν το κόστος;;; Βέβαια μπορω να πω οτι εχουν κάνει πολύ καλή δουλεια για την τιμή τους. Εχω ήδη: 1. Mooer BluesCrab 2. Mooer Hustle Drive. (ειχα προλάβει και παρει το joyo κλωνο ts808, αλλιως θα το έπαιρνα κι αυτο απο mooer) Ειναι πολύ ανθεκτικά, καλοφτιαγμενα, και πιστος ο ηχος τους ;) Τα συνιστω και εγω... Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 πήρα το πρώτο μου σήμερα..... και αναγκάστηκα να βρώ μια τσιμπίδα για να γυρίζω τα ποτενσιομετράκια του.... O0 χαχαχα.... καλά δε σου έλεγα; ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Μήπως γιατι μονο έτσι θα μειωνοταν το κόστος;;; Βέβαια μπορω να πω οτι εχουν κάνει πολύ καλή δουλεια για την τιμή τους. Εχω ήδη: 1. Mooer BluesCrab 2. Mooer Hustle Drive. (ειχα προλάβει και παρει το joyo κλωνο ts808, αλλιως θα το έπαιρνα κι αυτο απο mooer) Ειναι πολύ ανθεκτικά, καλοφτιαγμενα, και πιστος ο ηχος τους ;) Τα συνιστω και εγω... πως παίζουν αυτα? Σε σχεση με ποια επιλέχτηκαν? Κανένα κλιπακι έχεις? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 Τα αγόρασα λόγω χαμηλής τιμής, και μετα απο αρκετό ψάξιμο στο Ίντερνετ και φορουμ. Και μπορω να πω οτι εξεπλάγην! Τα κούμπωσα στο λαμπατο Bugera V22 και πραγματικά τραγούδησαν ;D Εδω ενα κλιπακι στο θεμα που είχα ανοίξει αρχές χρόνου χωρίς ενισχυτη, με προενισχυση το vox amplug http://www.noiz.gr/index.php?topic=209128.0 Χμ, επιλέχθηκαν σε σχέση με τα αυθεντικά (οπως ειναι στη φωτό διπλα διπλα) :) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2016 το hustle το λιγουρευόμουν και εγώ, διότι το διαφημίζανε για κλώνο του ocd (και γενικά είμαι φαν του Trower)...αλλά τελικά πριν καταλήξω βρέθηκε ένα μτχ ultimate drive που υποτίθεται είναι αδελφές εταιρείες (joyo mooer) και το τσίμπησα. Δεν θα έλεγα ότι ενθουσιάστηκα πάντως. Τουλάχιστον το πήρα τζάμπα... Αλλά από την άλλη δεν θα έλεγα ότι και το έψαξα και πάρα πολύ γιατί δεν είμαι τύπος od. Βέβαια τώρα έχω ήδη 3, (μαζί με το american sound και το rumble). Πάντως το rumble είναι σίγουρα καλύτερο για αυτό που θέλω, σε σχέση με το joyo. Και φυσικά το american είναι εξαιρετικό επίσης διότι τουλάχιστον χωρίς να ψάχνεις βρίσκεις σχεδόν αμέσως ένα καλό setting να παίξεις.... Τώρα τα θυμήθηκα τα κλιπάκια σου και πάω να τα ακούσω ξανά... :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2016 το green mile ειναι το καλητερο ts που εχει πατησει η ποδαρα μου ever....για τα γουστα μου παντα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση