Προς το περιεχόμενο

syrian civil war (new song)

blazas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους

Εγραψα ένα καινούριο τραγούδι και video με θέμα τον πόλεμο στη Συρία.

Στο κομμάτι αυτό παίζω εγώ τις κιθάρες και στο φλάουτο ειναι ο 11χρονος γιος μου Λευτερης.

Καλή ακρόαση

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρώτα πρώτα τα συγχαρητήρια μου στον Λευτέρη και εις ανώτερα!           

Στα του άσματος τώρα....μια χαρά μου ακούγεται για σπιτική ηχογράφηση, παρ'όλο που το μπάσο είναι ανύπαρκτο.  Ωραία ενορχήστρωση, οι κιθάρες ωραιότατες ηχητικά και παικτικά, μελωδία χιλιοακουσμένη, αλλά στα αυτιά μου ψιλοβαρετούτσικη, για την προφορά σου τα έχουμε ξαναπεί.... ::).  Και φτάνουμε στο, κατά την γνώμη μου, μεγάλο μείον του πονήματός σου.....την ερμηνεία σου!!!  Πολύ "γλυκανάλατη" βρε Μανώλη! Αγρίεψε λίγο (με την καλή έννοια), δώσε "πόνο", δώσε συναίσθημα, δώσε "ψυχή" στο τραγούδισμά σου! Η φωνή σου δεν είναι άσχημη αλλά την κάνεις και ακούγεται πολύ φλατ!   

Το τραγούδι δεν είναι άσχημο, ίσως με μερικές αλλαγές και αναθεωρήσεις στην ερμηνεία σου να απογειωθεί! 

Πρώτα πρώτα τα συγχαρητήρια μου στον Λευτέρη και εις ανώτερα!           

Στα του άσματος τώρα....μια χαρά μου ακούγεται για σπιτική ηχογράφηση, παρ'όλο που το μπάσο είναι ανύπαρκτο.  Ωραία ενορχήστρωση, οι κιθάρες ωραιότατες ηχητικά και παικτικά, μελωδία χιλιοακουσμένη, αλλά στα αυτιά μου ψιλοβαρετούτσικη, για την προφορά σου τα έχουμε ξαναπεί.... ::).  Και φτάνουμε στο, κατά την γνώμη μου, μεγάλο μείον του πονήματός σου.....την ερμηνεία σου!!!  Πολύ "γλυκανάλατη" βρε Μανώλη! Αγρίεψε λίγο (με την καλή έννοια), δώσε "πόνο", δώσε συναίσθημα, δώσε "ψυχή" στο τραγούδισμά σου! Η φωνή σου δεν είναι άσχημη αλλά την κάνεις και ακούγεται πολύ φλατ!   

Το τραγούδι δεν είναι άσχημο, ίσως με μερικές αλλαγές και αναθεωρήσεις στην ερμηνεία σου να απογειωθεί! 

Μην νομίζεις , εχω προσπαθησει να κανω αυτο που λες αλλα βγαινει χειροτερο.Οποτε προτιμω τους ασφαλεις δρομους.

Μην νομίζεις , εχω προσπαθησει να κανω αυτο που λες αλλα βγαινει χειροτερο.Οποτε προτιμω τους ασφαλεις δρομους.

άκου το Φώτη.

οι ασφαλείς δρόμοι είναι ...απλώς αδιάφοροι

με σήμα το μπιφτέκι

Εμένα το κομμάτι μου άρεσε. Η ερμηνεία σου μου θύμισε τους οδηγούς που κάνουν οι συνθέτες όταν πρόκειται να παρουσιάσουν τα κομμάτια τους σε διάφορους ερμηνευτές και "ερμηνευτές" . Ίσως θα πρεπε να αρχίσεις να τα δίνεις και εσύ σε άλλους να τα πουν.  :)

Εμένα το κομμάτι μου άρεσε. Η ερμηνεία σου μου θύμισε τους οδηγούς που κάνουν οι συνθέτες όταν πρόκειται να παρουσιάσουν τα κομμάτια τους σε διάφορους ερμηνευτές και "ερμηνευτές" . Ίσως θα πρεπε να αρχίσεις να τα δίνεις και εσύ σε άλλους να τα πουν.  :)

Αν υπάρχει μπάντα ή τραγουδιστής που θέλει το κομμάτι εγω το δίνω με την καρδία μου. Πάντως εγω με την φωνή που έχω δεν μπορώ να το τραγουδίσω αλλιώς.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου