Christos. Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 καποιο απο τα "κουμπια" του γραφει volume το ΧΑΜΗΛΩΝΕΙΣ & ως δια μαγειας :lol: η ενταση πεφτει...... :!: :?: :idea: :arrow: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Δεν παω για συναυλια ρε παιδια.:) Για home practice το θελω το μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Οταν κανεις practice απλα θα χαμηλωνεις το volume :wink: ετσι κι αλλοιως ΚΑΝΕΝΑΣ ενισχυτης δεν θα βγαλει ΠΟΤΕ "βρωμικο" ηχο απο το ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΟ του σταδιο σε ενταση δωματιου (ακομα και 5 βαττ να ειναι αν τον "ανοιξεις" τοσο ωστε να βρωμιζει απο τον τελικο του θα σε πεταξουν εξω απο το σπιτι... :lol: αρα αναγκαστικα για βρωμικο ηχο σε "σπιτικη" ενταση θα καταφυγεις στο master volume που ΕΧΕΙ αυτος ο ενισχυτης. για καλο καθαρο ηχο δεν χρειαζεται να ειναι τσιτα ο ενισχυτης οποτε και με αυτον τον ενισχυτη θα μπορεις να εχεις καλα καθαρα σε λογικη ενταση. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Μια λύση είναι ένα καλό attenuator, αλλά δυστυχώς θα σου στοιχίσει όσο και ο ενισχυτής. :? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Μια λύση είναι ένα καλό attenuator' date=' αλλά δυστυχώς θα σου στοιχίσει όσο και ο ενισχυτής. :?[/quote'] εχεις να προτεινεις καποιο; Εχω ακουσει πως το καλυτερο ειναι το hotplate.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 εχεις να προτεινεις καποιο; Εχω ακουσει πως το καλυτερο ειναι το hotplate.. Εγώ έχω hotplate και είμαι πολύ ικανοποιημένος, έχω βέβαια και THD ενισχυτή, αλλά και σε άλλους που το έχω βάλει μια χαρά ανταποκρίνεται. Το 'καλύτερο' είναι λίγο ονειρική κατάσταση εδώ... ό,τι και να γίνει κάτι (ελάχιστο ίσως) χάνεις στον ήχο, αλλά είναι πολύ καλύτερα από το να μην μπορείς να παίξεις καθόλου. Κάποιοι ενισχυτές έχουν ενσωματωμένα attenuators, ενώ καλά λόγια έχω ακούσει για τα προϊόντα της Weber. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Ιανουαρίου 2007 Μια λύση είναι ένα καλό attenuator' date=' αλλά δυστυχώς θα σου στοιχίσει όσο και ο ενισχυτής. :?[/quote'] εχεις να προτεινεις καποιο; Εχω ακουσει πως το καλυτερο ειναι το hotplate.. http://www.thegearpage.net/board/showthread.php?t=203211&highlight=POWER+SCALING Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Christos. Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 OK. Η ωρα της αληθειας εφτασε! Μετα απο δευτερη ερευνα αγορας και εκτενεστερο ψαξιμο,επιτελους βρηκα αυτο που εψαχνα.Δεν με νοιαζει που ξεφευγω λιγο σε τιμη και watts(700+ euro / 40 watt),γιατι ακουσα αυτο που ηθελα ν'ακουσω απο λαμπατο ενισχυτη. Το ονομα αυτου TRAYNOR,εταιρια κατασκευης YORKVILLE. Για πληροφοριες και σχετικα τεχνικα χαρακτηριστικα εδω: http://www.traynoramps.com/products.asp?type=1&cat=18&id=93 Ακουω γνωμες και αποψεις σας,εαν υπαρχουν,και εφυγα για αγορα.. :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 ερχοντε ελλαδα η γερμανια αυτοι???αν οχι,γιατι να μπεις στην διαδηκασια ενω μπορεις να παρεις κατι ευκολοτερα απο εδω η γερμανια το ιδιο καλο? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2007 ερχοντε ελλαδα η γερμανια αυτοι??? Ναί! :wink: Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση