sotosprince Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 3 ρυθμικες κιθάρες με τον πιστο μου mark III :) Thx to Glen Montouri for his drum cover track as seen here https://www.youtube.com/watch?v=qHG7o... Mesa boogie mark III blue stripe Rane PE 15 Parametric EQ Guitar isolation cabinet Shure sm 57 Steinberg UR 22 Kramer Pacer Classic Audacity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Guitars only version Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Μπραβο σας Σωτο,σκοτωνει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλό, μπράβο! Σειρά έχουν τώρα οι Skynyrd με το "έφυγε η Τρίτη" 8), μόνο που έχει δύσκολα φωνητικά.....να δω που θα βρεις τραγουδιστή! >:D :angel: ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Σειρά έχουν τώρα οι Skynyrd με το "έφυγε η Τρίτη" 8), μόνο που έχει δύσκολα φωνητικά.....να δω που θα βρεις τραγουδιστή! >:D :angel: ;D Aλητειες!! ;D ;D ;D Αυτο που ακουσες ηταν μια πρωτη δοκιμη,δεν ειναι καν τραγουδισμενο κανονικα. Θελει ποοοοολλλλλααα ψωμια ακομα. Εδω ομως εχουν προτεραιοτητα οι Tallica και τα ωραια που εχουν παιξει τα παλικαρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίος ήχος, όπως σχεδόν πάντα άλλωστε. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι από το 0:43 μέχρι το 0:50, κιθάρες και ντραμς είναι out of sync Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίος ήχος, όπως σχεδόν πάντα άλλωστε. Η μόνη παρατήρηση που έχω να κάνω είναι ότι από το 0:43 μέχρι το 0:50, κιθάρες και ντραμς είναι out of sync Σας ευχαριστω πολυ! Ισχυει! Τις κιθαρες αυτη τη φορα τις παιζω εγω οχι το αλλο το παλικαρι που ειναι τρομερος σε ρυθμο και παιξιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση