klimis92 Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2016 Καλησπερα στην παρεα! Σας παραθετω τη δικη μου συμμετοχη στον διαγωνισμο! Καλη τυχη σε ολους τους συναδελφους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αξιοζήλευτο, μελωδικότατο παίξιμο χωρίς υπερμπλιμπλίκια. Μπράβο φίλε, καλή επιτυχία. Υ.Γ. τα σπάνε οι Kiesel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klimis92 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Αξιοζήλευτο, μελωδικότατο παίξιμο χωρίς υπερμπλιμπλίκια. Μπράβο φίλε, καλή επιτυχία. Υ.Γ. τα σπάνε οι Kiesel Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Ξερεις αυτη τη φορα το βρηκα ιδιαιτερα προκλητικο, γιατι ηταν πολυ μικρο το backing και δεν ξερεις που να πρωτο εστιασεις! Υ.Γ. Αμα σου πω οτι πρωτη φορα απο το διαγωνισμο ακουσα γι αυτες τις κιθαρες.. χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Παρα πολυ ωραιο,μεστο και μελωδικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ ωραιο σολο! Ακουσα καμια 15 αρια ακομα συμμετοχες και το δικο σου το τοποθετω στο τοπ -5! Επισης μιας και το backing track ειναι μικρό δίνεται ευκαιρία να ακουσεις πολλους υποψηφίους και πως συνθέτουν σολο. Ομολογώ ότι πήρα αρκετές ιδέες βλέποντας τους. Χαβαλες mode on: Ακουγοντας το μπασιμο μου θυμισε ελαφρολαικα τραγουδια που έχουν κανα σολακι στην αρχη! All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
klimis92 Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Πολυ ωραιο σολο! Ακουσα καμια 15 αρια ακομα συμμετοχες και το δικο σου το τοποθετω στο τοπ -5! Επισης μιας και το backing track ειναι μικρό δίνεται ευκαιρία να ακουσεις πολλους υποψηφίους και πως συνθέτουν σολο. Ομολογώ ότι πήρα αρκετές ιδέες βλέποντας τους. Χαβαλες mode on: Ακουγοντας το μπασιμο μου θυμισε ελαφρολαικα τραγουδια που έχουν κανα σολακι στην αρχη! Ευχαριστω φιλε Μιλτο! Ειναι πολυ λογικο να στο θυμισε.. στα σκυλαδικα παιζω! εδω γελαμε και κλαιμε μαζι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Εξαιρετικό φίλε, μπράβο! Υπέροχο παίξιμο και ήχος!!! :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση