X-minor Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Θα σας πάρω κι εσένα και τον καταρράκτη μια μέρα να μου γράψετε μπλιμπλίκια στα δικά μου να χαρώ κι εγώ ο μαριλλιονάς! ;D Ωραίος, όπως πάντα! Παρεμπιπτόντως, στο γιουτούμπι δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις για τα δικά σου, ποτς γκένεν αυτό; Υ.Γ. Άμα έρχεσαι Χαλκίδα να φροντίζεις να'μαι κι εγώ εκεί! :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2016 Ωραίος, όπως πάντα! Παρεμπιπτόντως, στο γιουτούμπι δεν μου βγάζει ειδοποιήσεις για τα δικά σου, ποτς γκένεν αυτό; Υ.Γ. Άμα έρχεσαι Χαλκίδα να φροντίζεις να'μαι κι εγώ εκεί! :P Και εσύ είσαι ΠΙΟ ωραίος αγαπητέ. Πολύ ωραίες οι δουλειές σου. Γεια ειδοποιήσεις δεν ξερω, μπορει να μην εχω ανοιχτα τα notifications , θα το δω. Θα φροντισω :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση