johnps Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2016 το ονομα της τραγουδιστριας ειναι rosie bones.....ονομα και πραμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 31 Αυγούστου 2016 πόσο μα πόσο μου άρεσε. Καραμαμηστερό. Εξαιρετική και η τραγουδίστρια αλλά αύτο το παίξιμο, το τόσο καθαρό και aggresive εκεί που πρεπει ειναι άλλο πράμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 Εμένα πάλι να πω την αλήθεια δεν με τρέλανε ως νέα κυκλοφορία του JB. Σε ορισμένα σημεία μάλιστα μου θυμίζει σαν ο Beck να κάνει guest στα τραγούδια μιας άλλης μπάντας. Και να μην κολλάει. Άλλος ο ήχος του JB - άλλος της μπάντας. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση