DimitriosUK Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Εγω συνηθως την πεφτω μεταξυ 3-4 τα ξημερωματα(το διαζυγιο πλησιαζει :lol: ) και σηκωνομαι το αργοτερο 10 με 11.Τον τελευταιο μηνα,επειδη εκατσε και μι α 15ημερη αδεια 8) συνηθισα να κοιμαμαι κατα τις 4-5 :!: .Βεβαια οτι ωρα και να κοιμηθω δεν μπορω να μεινω στο κρεβατι πανω απο 7 ωρες.Το καλο ειναι οτι στη δουλεια μπορω να παω σχεδον ο,τι ωρα θελω 8) . Υ.Γ. Μεσημεριανος υπνος????? Τι 'ν τουτο :?: http://www.myspace.com/jimmylahanis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 7-9 h κ 10 το πρωι την πεφτω..στις 5 το νωριτερο που μπορω... αλλα πολλα προβληματα δημιουργει αυτη η κατασταση ρε γμτ... www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex-is Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Αν δε δω πρωινες ειδησεις, ποτέ υπνος! www.myspace.com/alexiguitar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 I'm proud to report that I've been up since 10.50 this morning. (clap your hands in awe) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2013 Παιδιά, σόρρυ που κάνω τρελό φλασ-μπακ.... Αλλά μιας και θέλω να ρυθμίσω τα ωράρια μου... Είναι δυνατό να μπεί μια ψηφοφορία πάνω στο εν λόγω θέμα? :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση