menelaos Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Αλήθεια, τι ώρα πέφτετε για ύπνο; :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Δεν έχω πέσει ακόμα... γιατί δουλεύω βράδυ. :lol: :lol: :lol: :lol: Υπο νορμάλ συνθήκες κατά τις 1 - 1:30. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Κανονικά 2 η ώρα αλλά σήμερα το έριξα στο δικτυακό.Ξένυχτης!!! :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 23:00-00:30 τις καθημερινες,λιγο πιο αργα(εαν δεν εχω εξοδο) τα ΠΣ. Ρε ρεμαλια δεν θα κανεται παιδια,θα σας πω εγω...... :evil: :twisted: :D Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Εγώ την πέφτω κατά τις 10:00. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 το πρωι υποθετω....... :D Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Το βράδυ βρε τρελέ. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
UnderGround Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Εισαι υποδειγμα για το noiz.Eυγε. Περνάν τα χρόνια και είναι κρίματζ, Θέλω ν'αλλάξω image... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimicupo Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Κάθε τρίτη νύχτα περίπου στις 3. Μα καθόλου δεν αγαπάς τους ανθρώπους ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 μη με κραξετε , αλλα εγω αφου γυρισω σπιτι απο την δουλεια γυρω στις 10 το βραδακι , κανω μαμ και μετα κοιμαμαι αναλογα με το ενδιαφερον των προσφατων θεματων του noiz. η ωρα κατακλισης κυμαινεται απο 01.00 εως 05.00 το χαραμα. :oops: :wink: :roll: 8) :? 8O :arrow: :lol: :lol: :lol: Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση