cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Εντάξει δεν είναι το είδος μου (παρ'όλο που σχεδόν όλοι "κρύβουμε" έναν τουρκόγυφτο μέσα μας... ;) ;D ) αλλά δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στον μάστορα.....Το όνομα αυτού, Elman Namazoglu από το Αζερμπαϊτζάν. Παρεμπιπτόντως, το είδα (και έπαθα ένα μικρό ταράκουλο...) στην σελίδα του Greg koch στο facebook......:-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 τι εργαλειο-κίθαρο ειναι τουτο;;;;!!!! :o Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Εντάξει δεν είναι το είδος μου (παρ'όλο που σχεδόν όλοι "κρύβουμε" έναν τουρκόγυφτο μέσα μας... ;) ;D ) αλλά δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ στον μάστορα.....Το όνομα αυτού, Elman Namazoglu από το Αζερμπαϊτζάν. Παρεμπιπτόντως, το είδα (και έπαθα ένα μικρό ταράκουλο...) στην σελίδα του Greg koch στο facebook......:-X Παιχταρας! χρησιμοποιει το τρεμολο για να παιζει μορια, θελει μεγαλη εξασκηση. Εν τουτοις δεν ειναι ο μονος, υπαρχουν αρκετοι τετοιοι παιχταραδες σε αυτο το ειδος. Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 τι εργαλειο-κίθαρο ειναι τουτο;;;;!!!! :o Έχω μια κάποια μικρή περιέργεια πως θα ακούγεται με "κάμποσο" Distortion..... ::) :P ;D Παιχταρας! χρησιμοποιει το τρεμολο για να παιζει μορια, θελει μεγαλη εξασκηση. Έτσι! Εν τουτοις δεν ειναι ο μονος, υπαρχουν αρκετοι τετοιοι παιχταραδες σε αυτο το ειδος. Ναι εντάξει δεν αντιλέγω, απλώς εγώ δεν έχω ακούσει πολλά από το συγκεκριμένο είδος, πάντως ο συγκεκριμένος μουσικός με εντυπωσίασε! Άσχετο-σχετικό....Πριν λίγες μέρες κοντα στο σπίτι μου (500 μέτρα) "είχαμε" το γλέντι ενός Ρομά γύφτικου... γάμου (Γιδάς έννεκεν...). Κιθάρα-τύμπανα-αρμόνιο-κλαρίνο, έ λοιπόν βγήκα στο μπαλκόνι να ακούσω καλύτερα και την καταβρήκα για πολύ ώρα, γιατί ο κιθαρίστας έσπερνε, ο άνθρωπός πραγματικά "κεντούσε".... Υ.Γ. Για την παραπάνω πρόταση, δεν θέλω κακεντρεχή σχόλια! ::) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 τι εργαλειο-κίθαρο ειναι τουτο;;;;!!!! :o Yolana ρουσικο πραγμα,απο τα 70s εγγυημενοι οι τρεις ποντοι action & 14αρες flat.. Τις βρισκεις στο ebay γυρω στο διακοσαρι www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Yolana Jolana ρουσικο πραγμα,απο τα 70s εγγυημενοι οι τρεις ποντοι action & 14αρες flat.. Πλακα πλακα συνεχίζεται ακομα το brand | Jolana Guitars Ε και παιχτουρα ο ανθρωπος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Αυτό το σόλο που παίζει με κάτι μοιάζει ή νομίζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Αυτό το σόλο που παίζει με κάτι μοιάζει ή νομίζω;... ;D ;D ;D Υπερβολές...... ::) ;D ;D ;D Υπονοείς something, Mr Χναράκης....? :-X >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Υπερβολές...... ::) ;D ;D ;D Είπα κι εγώ ::) Υπονοείς something, Mr Χναράκης....? :-X >:DΌχι όχι, εγώ δεν ξέρω απ'αυτά, δεν έχω καμία σχέση με μουσική, έτσι για πλάκα το είπα ::) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2016 Ενας μεσος μπουζουξης ειναι απείρως καλυτερος. και ο ηχος του μ αυτη τη φρεγάτα ντιπ μάπα. Αλλα ο παίκτης σωστός. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση