fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Κάτσε βρε να μάθω να παίζω πρώτα. :-[ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Εάν θες κάνα μάθημα, προτίθεμαι να σε δείξω κατιτίς μέσω Skype.... θα κάνω μια εξαίρεση και τζάμπα έ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Εάν θες κάνα μάθημα, προτίθεμαι να σε δείξω κατιτίς μέσω Skype.... Χίλια "ευχαριστώ" :-* αλλά ...... δεν έχω ούτε κάμερα ... :-\ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kardc Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Κατά την γνώμη σας (και βασικότερα την εμπειρία σας) θα μπορούσα να βάλω 11άρες χορδές και να έχω στάνταρντ κούρδισμα με περίπου ανάλογη αίσθηση παιξίματος? Η τάση που ακούν οι 11άρες σε κανονικό κούρδισμα σε σχέση με την τάση που ασκούν οι 12άρες κουρδισμένες ημιτόνιο χαμηλότερα, θα μεγαλώσει, θα είναι περίπου ίδια ή θα είναι μικρότερη? Αν και αποφασισες υπαρχει αυτό το site-εφαρμογη String Tension Pro που διαλεγεις σετ και κουρδισμα και σου δείχνει το tension. Ειναι βασισμενο στις πληροφοριες της D Addario http://www.daddario.com/DAstringtensionguide.Page Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Αν χάσεις το δρόμο σου και βρεθείς στα μέρη μας έλα να στη κάνω αγνώριστη ;D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 @kardc Ευχαριστώ πολύ, κάτι τέτοιο έψαχνα. :) @Νάσαρε, για τα μαγικά σου χέρια, είμαι σίγουρος φίλε. :-* Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση