Stel Andre Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2016 Καλησπερα σε ολους! Εδω ειναι η συμμετοχη μου για τον ιντερνετικο διαγωνισμο της Kiesel Guitars. Ελπιζω να σας αρεσει! :D My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stamkosk Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2016 Μπράβο φίλε, εξαιρετικός. Κάπου στα μακρυνά μου όνειρα θα ήθελα κι εγώ να παίξω έτσι... :o Hot Dog ....................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω πολυ! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosul Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2016 Καλή επιτυχία! (Κάθησα και είδα αρκετά από τα βιντεάκια των "ανταγωνιστών" σου και πλάκα πλάκα δεν έχω βρεί καλύτερο από το δικό σου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stel Andre Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Αυγούστου 2016 Καλή επιτυχία! (Κάθησα και είδα αρκετά από τα βιντεάκια των "ανταγωνιστών" σου και πλάκα πλάκα δεν έχω βρεί καλύτερο από το δικό σου...) Σ'ευχαριστω πολυ φιλε, με τιμανε τα λογια σου! Κι ομως εχει μερικες συμμετοχες εξαιρετικες! My Youtube channel --> Stel Andre - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση