Προς το περιεχόμενο

Επείγουσα παράκληση: κλοπή μουσικών αρχείων σε Hard Drives

TamTam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Από την Ιωάννα Κλειάσιου

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ : Έγινε διάρρηξη στο σπίτι που μένω στην Αθήνα και οι απώλειες είναι τραγικές, απερίγραπτες κι αναντικατάστατες...

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ :

Αν έχετε κάποια άκρη, αν πέσει στην αντίληψή σας να πωλούνται σαν μεταχειρισμένοι (used hardware) 7 μεγάλοι εξωτερικοί δίσκοι ΙOMEGA, LaCie, Western Digital γεμάτοι υλικό - όλο σχεδόν το ελληνικό ρεπερτόριο (ξεχωριστοί φάκελοι με δισκογραφίες ΖΑΜΠΕΤΑ - ΑΚΗ ΠΑΝΟΥ - ΞΑΡΧΑΚΟΥ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ κλπ... και αλφαβητικά ανά φάκελο οι συνθέτες και τραγουδιστές) - όλο το ρεμπέτικο αρχείο - πάρα πολλά ξένα και...και...και

Καθώς, περιέχονται όλες οι εργασίες μου, βιογραφίες υπό έκδοση και πολλές συνεντεύξεις καλλιτεχνών, πληκτρολογημένο το αρχείο του περιοδικού ΝΤΕΦΙ, λογοτεχνικό αρχείο, φωτογραφικό αρχείο.... προγράμματα και δελτία τύπου από θεατρικές παραστάσεις που επιμελήθηκα, αρχείο δεδομένων -με προσωπικά στοιχεία- καλλιτεχνών και δημοσιογράφων κλπ.... και βέβαια προσωπικές φωτογραφίες μου και πάμπολλα άλλα προσωπικά δεδομένα...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ !

(έχουν κλαπεί και όλα τα χειμωνιάτικα ρούχα μου, τσάντες κλπ... και πολλά καλά καλοκαιρινά "αρχείου" άλλων εποχών. Αν βρεθούν θαύμα θα είναι!!!)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Οι φάκελοί μου έχουν συνήθως και το χαρακτηριστικό όνομα JO ή ΙΩ πχ JO_ΕΡΓΑΣΙΕΣ, JO_FOTO, ΙΩ_ΖΑΜΠΕΤΑΣ, JO_BACKUP (Απρίλιος 2001) κλπ...

ΥΓ:

Κοινοποιήστε το σε φίλους που ασχολούνται με μάζεμα "υλικού" από παλιατζήδες, Μοναστηράκι, Πειραιά, Σχιστό κλπ... Θα'μαι υπόχρεη κι ευγνώμων...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου