Haris Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2016 http://www.jazzfm.com/news/music-news/santana-starts-jazz-rock-super-group-mega-nova/ Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2016 Ειναι παλιό αλλά σιγουρα μαγειρευοταν άσχετα αν φαινοταν υπερβολικο. Αν και πωρωμένος με τον Carlos απο τα 13 αυτό δεν του πάει. Το 73-75 εκανε την προσπάθεια και του εκατσε. Τωρα....δεν ξερω. Αν και στην επέτειο του love devotion surrender πριν 3 χρόνια έπαιξε με τον maha και jazz set πολυ καλά οντως με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Θανάσης Καλδής Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 είναι γνωστό ότι ο Santana, είτε ως solo act είτε ως santana (band), έχει καλύψει δισκογραφικά μεγάλο μουσικό εύρος στιλιστικά. και classic rock και latin και fusion κτλ... άρα απευθύνεται κάθε φορά δισκογραφικά κατά τη γνώμη μου σε διαφορετικό κοινό οπαδών της μουσικής του. έβγαλε το corazon (έμφαση στο latin κοινό) μετά έβγαλε το santana IV (για το παλιό ροκ κοινό του) και τώρα ετοιμάζει αυτή τη συνεργασία για το jazz/fusion κοινό. νομίζω ότι απλά προσπαθεί να συνεχίσει να προβάλει τον ήχο του σε διαφορετικά μουσικά στυλ. εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι δουλειές του, αν και σίγουρα δεν είναι του καλλιτεχνικού επιπέδου των πρώτων του δίσκων (αυτό βέβαια είναι και τελείως υποκειμενική κρίση) The Bass Dredd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2016 εμένα προσωπικά μου αρέσουν οι δουλειές του, αν και σίγουρα δεν είναι του καλλιτεχνικού επιπέδου των πρώτων του δίσκων (αυτό βέβαια είναι και τελείως υποκειμενική κρίση) θα έλεγα ότι είναι αντικειμενική. Και μένα μου ακούγονται απλώς ευχάριστα. Με εξαίρεση το IV που ομολογουμένως ήταν ανέλπιστα καλό. Φυσικά οι πρώτοι δίσκοι έως το Borboletta ήταν ....εκτός συναγωνισμού. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση