Vasilis Psarakis Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Καλημερα....εχω δυο ερωτησεις που νομιζω ειναι πολυ απλες. Το cubase δεν αποθηκευει αρχεια σε mp3......και δευτερον τα αποθηκευω σε wav αλλα το μισο κομματι.Αλλαζει απο καπου ο χρονος αποθηκευσης η εχει προβλημα το προγραμμα.Ειμαι αρχαριος με το cubase....Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Φιλε Νικο, μιας και εισαι αρχαριος, για αρχη θα σου προτεινα να ριξεις μια ματια στο manual, και πιστεψε με εκει μεσα θα βρεις απαντησεις και για αυτα, και για επομενες αποροιες που μπορει να εχεις (και θα εχεις οσο το δουλευεις) Να σου πω επισης, πως ξεκινας να ηχογραφεις με ενα απο τα πιο γνωστα DAW για ηχογραφηση και παραγωγη μουσικής ;) Οποτε, πριν λαβεις το ποστ μου σαν αρνηση βοηθειας :) , απλα διαβαζοντας το manual απο την αρχη (και πιστεψε με σε βαζει σιγα σιγα στο νοημα) θα δεις ποσα πραγματα θα ξεκαθαρισεις για την λειτουργια του. (πιστεψε με, πιο πολυ χρονο θα χασεις με το να περιμενεις να σου απαντησει καποιος σε τετοια θεματα που υπαρχουν οι λυσεις κατευθειαν στο manual ;) ) ΥΓ. σαν γρηγορη απαντηση, θα σου ελεγα να βαλεις σωστα τα Left/ right Locators του project στην αρχη και τελος του τραγουδιου. επισης γινεται export mp3 δες εδω https://ask.audio/articles/export-tracks-cubase Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Αποθηκευει σε mp3. Για να αποθηκεύσεις ολο το κομματι πρεπει να το επιλέξεις ολο πρωτα. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Μαζι γραφαμε.. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Psarakis Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Βρηκα τις αποριες μου..... Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 εριξες μια ματια στο λινκ; παρεπιμπτωντος, μηπως δεν το βρισκεις γιατι αναφερεται το format mp3 ως "MPEG 1 Layer 3 file";;;;;;!!! (λεω εγω τωρα :-X ) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Το manual τα λέει όλα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 export audio mixdown file format (mpeg1 layer 3 file) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Βρηκα τις αποριες μου..... Ευχαριστω ολους για τον χρονο σας..... Να 'σαι καλα :) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasilis Psarakis Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Αυγούστου 2016 Υπαρχει μανουαλ του cubase στο φορουμ στα ελληνικα η σε καποιο αλλο σαιτε... στα ελληνικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση