Superfunk Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ledge Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 ThnX για το ποστάρισμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 Danny Kortchmar.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Αυγούστου 2016 LORD HAVE MERCY !!!! Μπράβο ρε συ Νίκο, να σαι καλά , δεν το χα πάρει πρέφα. Mavis Staples rules .... and so does everybody else in there ..... O0 Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2016 Eίναι που είμαι πιανίστας/συνθέτης, είναι που δεν ακούω μπλουζ, είναι που δε το πολυκαταλαβαίνω, αλλά ρε Νίκο, ΑΥΤΟ το βίντεο ήταν απίθανο! Έπαθα πλάκα! Σα να έκανε κλικ κάτι μέσα μου!!!! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2016 είναι που δεν ακούω μπλουζ, είναι που δε το πολυκαταλαβαίνω γιατι ακουω και καταλαβαινω εγω? ;D ;D αλλα εδω μιλαμε για ΑΛΛΗ κλαση..... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Αυγούστου 2016 Tέλειο :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση