Προς το περιεχόμενο

Προγραμμα η εργαλειο προγραμματος φαλτσου φωνης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

@npap

Κατ'αρχας καλησπερα.

Οπως εξηγησα προηγουμενως,η οποια αντιδραση μου(εστω λανθασμενα) δεν ηταν στις ερωτησεις που εθεσαν οι προηγουμενοι, αλλα σε αυτο:"Νίκο, πολύ εύκολα ικανοποιείσαι .....  ;D",με το emoticon στο τελος,μιας και στην ουσια αναφεροταν σε ενα ευχαριστω που ειπε ο ερωτων σε εμενα.O audiokostas στην προηγουμενη απαντηση του μου εξηγησε τι εννοουσε και οπως ειπα,απο εμενα ειναι ολα οκ,απλα επειδη δεν συζηταμε πινοντας μπυρες και δεν υπαρχει προσωπικη επαφη,λογικο ειναι να υπαρξουν παραννοησεις,οι οποιες ομως,με λιγη καλη θεληση λυνονται.

Τωρα,αν θεωρεις την αναφορα του συγκεκριμενου προγραμματος λαθος,θα σε παρακαλουσα να μου το πεις,επειδη σεβομαι το γεγονος οτι ως επαγγελματιας ηχοληπτης που εισαι εχεις και την αναλογη τεχνογνωσια.

Προσωπικα νομιζα οτι ειναι το πιο γνωστο του ειδους και χρησιμοποιειται για editing σε ενα remix.Εγω δεν ειμαι ηχοληπτης,κιθαριστας ειμαι και ως τετοιος απαντησα,μιας και το plug in της waves πχ δεν το γνωριζα και συμφωνεις φανταζομαι οτι δεν ειμαι και υποχρεωμενος να το γνωριζω.

Επισης,οχι,δεν ειμαι σε καμια περιπτωση με το σπαθι εξω απο το θηκαρι και το ειδες αυτο πιστευω απο την προηγουμενη απαντηση μου,στην οποια νομιζω, ημουν και πολυ σαφης.

Τωρα,για το οτι σε τεχνικες κουβεντες δεν εχει πλακα,δεν διαφωνω και δεν το ειπα για πλακα,ενα προγραμμα του προτεινα.Εσυ ως επαγγελματιας ηχοληπτης προτεινες δυο διαφορετικα,η γνωμη σου εχει μεγαλυτερη βαρυτητα και ολα οκ.Τι εγινε δηλαδη,καμια διαρροη ραδιενεργειας???Νομιζα πως η συμμετοχη των χρηστων στα forum ειναι θεμιτη,τωρα βλεπω πως εδω δεν ισχυει. ;)

@mods

Εαν εχω παραβει καποιο κανονα του forum ή η συμπεριφορα μου ειναι λαθος εχοντας εξηγησει ολα αυτα,θα παρακαλουσα να διαγραφουν τα posts μου και υποσχομαι πως δεν προκειται να ξανασυμετασχω πουθενα.

Ευχαριστω.

:)

Μόνο ΘΡΑΣ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Kατα αρχης να σας ευχαριστησω για την βοηθεια σας.Ολα αυτα που απαντησατε τα ειδα μετα 2-3 μερες.Πηρα μια πρωτη απαντηση για το Auto-Tune και εμεινα εκει.

Το θελω μηπως μπορει και φτιαχνει καποιο φαλτσο που ειναι πολυ δυσκολο και δεν

φτιαχνει με τιποτα. Απο μουσικη δεν ξερω, αλλα ειδα πρεπει να γνωριζεις και να το φτιαξεις μονος σου.Δυστηχως δεν καταφερα τιποτε.....

Αρα προφανώς ενδιαφέρεσαι για post processing.

Δεν ξέρω πόσο φάλτσο είναι, αλλά ένας πεπειραμένος ηχολήπτης μπορεί να κάνει θαύματα.

Θαύματα που εσύ, που μέχρι χτες δεν ήξερες καν το όνομα (και με το συμπάθειο) δεν μπορείς να κάνεις.

με σήμα το μπιφτέκι

Φιλε μου dimsonic αυτο που προσπαθω να κανω ειναι ηχογραφηση με τα καραοκε του

you tube οσο το δυνατον καλυτερα.Ειμαι πολυ ερασιτεχνης μπροστα σε εσας που

γνωριζεται και μουσικη.Αρχησα με μονοκαναλες ηχογραφησεις και τωρα κοβω-προσθετω σε 4-5 καναλια.Προσπαθω.....Καποια βοηθεια για να δουλεψω το Ableton 9.

Yπαρχει κατι στα ελληνικα σε βιντεο η μανουελ.

• Guru

οπότε ή (όπως εγώ και συ μάλλον) "μεταφράζεις αυτόματα"  (βιαστικά ίσως) ως λάθος εκφραστικά δοσμένη την ερώτηση και δίνεις τις καλύτερες (κατ εσέ) επιλογές, που κατόπιν με μια απλή μετάβαση στα sites των κατασκευαστών ο ερωτών θα βρει το κατάλληλο γι αυτόν (ότι και να εννοούσε), η ασχολείσαι περισσότερο σε δεύτερο χρόνο, ζητώντας διευκρινήσεις και βάζοντάς το θέμα στην σωστή του διάσταση εξ αρχής, όπως ο Κώστας και ο minoru (πράμα που προτιμάται σαφώς)... 

Άκη, αν ξαναδιαβάσεις προσεκτικά θα δεις ότι όχι μόνο δεν σε "μαλώνω", αλλά και σε δικαιολογώ (ταυτόχρονα με τον εαυτό μου φυσικά αφού προφανώς έπραξα παρομοίως)...  ;) :D

αλλά καλά ρε μπαγάσα... ;D ούτε το "επίσης" πρόσεξες στο πρώτο μου post?... αυτό πως κατάφερες να το παρεξηγήσεις?... το autotune εννοείται ότι είναι μια χαρά και απλά πρόσθεσα δύο ακόμα επιλογές στον ερωτώντα... από που συμπέρανες ότι "μείωσα" την δική σου πρόταση?... όπως βλέπεις μάλλον το "σπαθί" ακόμα έξω το χες και έμπλεξες και την επαγγελματική μου ιδιότητα αναίτια ενώ σπάνια την χρησιμοποιώ για να επιβάλω γνώμη (έτσι νομίζω δηλαδή)...  ::)

ΥΓ. τώρα να σου απαντήσω και ως mod... δεν τίθεται 'Ακη μου θέμα κανόνων εδώ... χρειάζεται απλά από όλους μας πιο προσεκτική ανάγνωση, ειδικά αν κάποια στιγμή αισθανθούμε θιγμένοι... στη γραπτή επικοινωνία χρησιμοποιούνται λιγότερες αισθήσεις και εξ αυτού και μόνο φυσικά και  (όπως και ο ίδιος επισημαίνεις) προσφέρεται για παρανοήσεις... χρειάζεται λοιπόν διπλή προσοχή και πιο "αναίσθητο trigger" στην πάντα καραδοκούσα κατά συνθήκη ευθιξία...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Το θελω μηπως μπορει και φτιαχνει καποιο φαλτσο που ειναι πολυ δυσκολο και δεν

φτιαχνει με τιποτα.

Νομίζεις, πριν κάτι μέρες έβλεπα αυτό εδώ  ;)

@npap

Ξανακαλησπερα.

Η απαντηση σου με καλυψε πληρως και δεν εχω να πω κατι παραπανω.Ισως ημουν λιγο υπερβολικος και μαλλον λαθος :-X και για να καταληξω,δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο τη μερια μου.

Μαλιστα χαιρομαι τελικα γιατι διαπιστωνω πως υπαρχει η διαθεση για συζητηση απο τη μερια σου με τον "καθενα"-"κανενα" που ειμαι εγω,χωρις μαλιστα  την "επαρση" του γνωστη.

Ευχαριστω για τις απαντησεις,συγγνωμη εαν παραφερθηκα και φανταζομαι θα τα ξαναπουμε.

Ακης  :) 

Μόνο ΘΡΑΣ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου