stolzer Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2016 εχω βγαλει αυτο το τραγουδι σε κλασσικη κιθαρα ομως. αν και μπορω να το παιξω μεχρι καποιο σημειο ο ηχος της κλασσικης δεν μου αρεσει καθολου οχι μονο σε αυτο το τραγουδι αλλα και γενικα. τι κιθαρα κραταει ο τυπος στο βιντ?υπαρχει καποια με παρομοιο ηχο στο thomann? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2016 τι κιθαρα κραταει ο τυπος στο βιντ? Ακουστικη. υπαρχει καποια με παρομοιο ηχο στο thomann? καμμια τριανταρια χιλιαδες..... ;D εξω απο την πλακα με οποιαδηποτε ακουστικη κιθαρα θα βγαλεις αυτον τον ηχο,ο τυπος συγκεκριμενα κραταει μια μικρου μεγεθους auditorium με cutaway. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Ιουλίου 2016 Tο γράφει κάπου στα σχόλια. Yokoyama AR-1 (Ιάπων luthier) Στον Τhomann, όχι και τόσο εύκολα. Ο οπλισμός της είναι scalloped lattice. Aν και, υποψιάζομαι ότι δεν το χρειάζεσαι (το lattice). Οποιαδήποτε μεγέθους concert/auditorium όπως σωστά προειπώθηκε θα σου κάνει. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2016 παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα... :P Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stolzer Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2016 σορρυ φιλε απλα ενωσα τοσο χαζος που δεν το δα στα σχολια που λεω αστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 29 Αυγούστου 2016 No worries...το θέμα είναι να λαμβάνεις απαντήσεις. Και μη νομίζεις, κι εγώ για πολλή ώρα έψαχνα ΥΟΚΟΗΑΜΑ. Αν το προσέξεις καλύτερα, δεν είναι ;D. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση