praktoras Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2016 Ψαχνω αν θα ξαναπαρω τα παλια μου ακουστικα AKG 512 ή αν ειναι καλυτερα τα Sennheiser hd 205 II . Αν ξερετε αλλο καλυτερο παρακαλω προτεινετε αλλα μιλαμε παντα για αυτο το ευρος χρηματων. Χρηση για μιξη και ηχογραφηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2016 Καλημέρα, Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να ακούσεις τα ακουστικά σε κάποιο μαγαζί να διαλέξεις τι σου αρέσει εσένα. Η εμπειρία μου μέχρι στιγμής είναι ότι τα ακουστικά είναι υποκειμενικό θέμα. Τα ακουστικά δεν είναι κατάλληλο εργαλείο για μίξη (είναι μια αναγκαιότητα όμως για τους περισσότερους ερασιτέχνες), οπότε πρέπει να ακούσεις εσύ ο ίδιος τι ταιριάζει περισσότερο σε σένα και τη μουσική που δουλεύεις πριν αγοράσεις. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2016 Δες για 612 ή 272 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση