nklshp Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 Οπως τα λες.. Περισσότερο ψυχολογικό ειναι για μένα :-[ η θέμα συνήθειας. ;) Νομίζω οτι βλέπω τη μεγαλύτερη κλίση στις χορδές και χαλιέμαι... και σκέψου οτι δε ρυθμίζω τις κιθάρες μου με low action. ::) και για να ειμαι περισσότερο συνεπής με το θέμα που άνοιξες, δε θα ήταν λόγος απόρριψης μιας tele (για μένα)το 7,25 radius. Όταν όμως ξεκινάς μια partcaster το ψάχνεις περισσότερο... θα την παντρευτείς... ;) Για τη δίκη σου περίπτωση δε θα ασχολιόμουν ιδιαίτερα με το θέμα της τιμής (εαν φυσικά δεν εχεις θέμα ρευστότητας) αλλά με το ποσά χρήματα θα έχανα κατα τη μεταπώληση. Συνεπώς θα διάλεγα ένα μεταχειρισμένο εμπορικό όργανο που μου αρέσει σήμερα...και βλέπουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2016 και για να ειμαι περισσότερο συνεπής με το θέμα που άνοιξες, δε θα ήταν λόγος απόρριψης μιας tele (για μένα)το 7,25 radius. Όταν όμως ξεκινάς μια partcaster το ψάχνεις περισσότερο... θα την παντρευτείς... ;) Για τη δίκη σου περίπτωση δε θα ασχολιόμουν ιδιαίτερα με το θέμα της τιμής (εαν φυσικά δεν εχεις θέμα ρευστότητας) αλλά με το ποσά χρήματα θα έχανα κατα τη μεταπώληση. Συνεπώς θα διάλεγα ένα μεταχειρισμένο εμπορικό όργανο που μου αρέσει σήμερα...και βλέπουμε... Μην ανησυχείς, ίσα ίσα που έχει ενδιαφέρον να πλατειάζει η κουβέντα, μαθαίνουμε και καινούρια πράγματα ;) Εγώ δεν σκέφτομαι καθόλου τη μεταπώληση, σκέφτομαι να πάρω τελικά μια used Classic Vibe Tele και να της αλλάξω τα φώτα. Μπορεί να πλησιάσει σε κόστος τις ακριβές Baja αλλά θα είναι ακριβώς όπως τη θέλω. Κάπως έτσι δηλαδή: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Μην ανησυχείς, ίσα ίσα που έχει ενδιαφέρον να πλατειάζει η κουβέντα, μαθαίνουμε και καινούρια πράγματα ;) Εγώ δεν σκέφτομαι καθόλου τη μεταπώληση, σκέφτομαι να πάρω τελικά μια used Classic Vibe Tele και να της αλλάξω τα φώτα. Μπορεί να πλησιάσει σε κόστος τις ακριβές Baja αλλά θα είναι ακριβώς όπως τη θέλω. Κάπως έτσι δηλαδή: Συμφωνώ με την αποφασή σου. Κοιτάω στον Νάκα και βλέπω ότι καινούργια την έχει 400+ ευρώ. Μιλάμε οι τιμές έχουν γίνει ανώμαλες. Μονο μεταχειρισμένες απο εδώ και πέρα. Ειπαμε καλή χρυσή η vibe αλλα όχι και 400 ευρώ για china. Έλεος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 488 ο τόμαν! Ναι, used και φθηνή καλύτερα γιατί είναι η πρώτη φορά, αν μετά κολλήσω βλέπουμε, όπως είπε και ο SF με 800€ περίπου παίρνεις used AM std! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Παιδιά δείτε και τις Haley Benton. Τρελό value for money. Πολύ αξιοπρεπή όργανα When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ikon Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Παιδιά, άσχετο αλλά έχω πάθει πλάκα με το πράσινο μεταλλικό χρώμα και το χρυσό hardware... Είμαι καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Πάντως εγω την affinity την πηρα 200 τσιλικη χωρίς να σκέφτομαι οτι πρέπει να θυσιάσω αργότερα τους tonerider για κατι ενδεχομένως μπουτικ με καλυτερα κλειδιά με 6αρα γεφυρα και σας διαβεβαιώνω ηταν και ακουγόταν καλυτερα απο mim... δηλαδη απο τα 200 στα 400τοσα ουσιαστικά ειβαι για ένα σετ tonerider? που κανουν 90? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 488 ο τόμαν! Για αρχή πάρε αυτή εδώ και μετά βλέπεις. Βάλε και ένα tortoise pickguard που σ' αρέσει όπως είδα και μετά και ένα gold hardware http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_tele_lpb_2013.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Για αρχή πάρε αυτή εδώ και μετά βλέπεις. Βάλε και ένα tortoise pickguard που σ' αρέσει όπως είδα και μετά και ένα gold hardware http://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_tele_lpb_2013.htm Πάντως αυτό το στενό μπράτσο, nut width: 41 mm, ποτέ δεν το χώνεψα.... Στα ανοιχτά ακόρντα και όχι μόνο, εάν έχεις κανονικά (ανδρικά...... 8) ;D) δάχτυλα, υπάρχει πρόβλημα στην "καθαρότητα" τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-mauromouris Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2016 Πάντως αυτό το στενό μπράτσο, nut width: 41 mm, ποτέ δεν το χώνεψα.... Στα ανοιχτά ακόρντα και όχι μόνο, εάν έχεις κανονικά (ανδρικά...... 8) ;D) δάχτυλα, υπάρχει πρόβλημα στην "καθαρότητα" τους! Μπουζουκοφέρνει :P ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση