Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 Administrator Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 Ενα απο τα όργανα που αγαπάω πολύ και πάντα θα υπάρχουν στις ηχογραφήσεις μου είναι το Rhodes piano. Και έχω κανα-διο VSTi πάντα στον υπολογιστή μου όπως το Scarbee Mark I και το Sampletank μεταξύ άλλων. Προχτες έλαβα μια ειδοποίηση απο την Waves της οποίας χρησιμοποιώ κάποια plugins, για να μ΄ενημερώσει για ένα νεο όργανο αυτη τη φορά, που κυκλοφόρησε. Το Electric 88 Piano. Αλλο ένα Rhodes θα μου πείτε. Ναι θα σας πω αλλά αυτό πέραν του ότι έχει πολλές πιθανές ρυθμίσεις για να πετυχεις μια απο αυτές τις δεκάδες εκδοχές που έχουμε αγαπήσει στον ήχο του, έχει και ωραία ενσωματωμένα εφέ και κοστίζει $39 σε τιμή γνωριμίας! Περισσότερα στο http://www.waves.com/plugins/electric-88-piano Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 πολύ ενδιαφέρον, γιατί ήδη ετοιμαζόμουν να χτυπήσω ένα που κάνει 50 :D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 Kαι γιατι δεν χτυπας ενα αληθινο Rhodes ,εμεις τα μαστορια κλεφτες θα γινουμε;;;; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση