Προς το περιεχόμενο

Εμπροσθόβαρη κιθάρα=problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το θέμα το είχαμε ξανασυζητήσει(ήταν το 1ο μου post!!!!!!) αλλά δεν το βρήκα και έκανα καινούριο thread.

Λοιπόν,αν δε θυμάστε έχω μια Jackson Kelly η οποία είναι εμπροσθόβαρη και αν θυμάμαι καλά,ο Superfunk μου είχε δώσει αυτές τις 2 συμβουλές

Να πάρω μία όσο γίνεται πιο φαρδιά ζώνη και από υλικό με μεγάλη τριβή

ή

να βάλω κάποιο βαρίδι νομίζω που χρησιμοποιούν στο ψάρεμα στη ζώνη μου.

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο υλικό ζώνης ή και κάποια συγκεκριμένη ζώνη που δεν γλιστράει πολύ??

(έτσι βέβαια θα χάσω το μαξιλαράκι που έχουν μερικές ζώνες αλλά δε πειράζει :( )

Έχετε να προτείνετε κάτι για τη 2η περίπτωση??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παρε μια δερματινη με φαρδια επιφανεια αλλα απο την μεσα μερια να ειναι ανεπεξεργαστο δερμα οχι βαμενο.Απο τον καγμακη ειχα παρει μια,αυτη ρε φιλε και να θες δεν γλυστραει με τιποτα, ισα ισα μου σπαει και τα νευρα οταν την χρησιμοποιω 8) ,το μαλλι ειχε παει γυρω στα 40~50 ευρα..

Αυτό το θέμα το είχαμε ξανασυζητήσει(ήταν το 1ο μου post!!!!!!) αλλά δεν το βρήκα και έκανα καινούριο thread.

Λοιπόν' date='αν δε θυμάστε έχω μια Jackson Kelly η οποία είναι εμπροσθόβαρη και αν θυμάμαι καλά,ο Superfunk μου είχε δώσει αυτές τις 2 συμβουλές

Να πάρω μία όσο γίνεται πιο φαρδιά ζώνη και από υλικό με μεγάλη τριβή

ή

να βάλω κάποιο βαρίδι νομίζω που χρησιμοποιούν στο ψάρεμα στη ζώνη μου.

Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο υλικό ζώνης ή και κάποια συγκεκριμένη ζώνη που δεν γλιστράει πολύ??

(έτσι βέβαια θα χάσω το μαξιλαράκι που έχουν μερικές ζώνες αλλά δε πειράζει :( )

Έχετε να προτείνετε κάτι για τη 2η περίπτωση??[/quote']

Mία σαν αυτή ίσως. Την έχει ένας φίλος μου και δεν γλιστράει καθόλου. :wink:

http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ledergurt_padded_schwarz.htm

Βass is a state of mind...

παρε μια δερματινη με φαρδια επιφανεια αλλα απο την μεσα μερια να ειναι ανεπεξεργαστο δερμα οχι βαμενο.Απο τον καγμακη ειχα παρει μια' date='αυτη ρε φιλε και να θες δεν γλυστραει με τιποτα, ισα ισα μου σπαει και τα νευρα οταν την χρησιμοποιω 8) ,το μαλλι ειχε παει γυρω στα 40~50 ευρα..[/quote']

έτσι ακριβώς είναι και αυτή που σου είπα και εγώ αλλά σε βολέβει μια τέτοια?

Βass is a state of mind...

Αν δε γλιστράει θα με βολεύει!

απλώς στη Σπάρτη έχουμε μόνο Νάκκα και κάποιον από το Στόλλα που πρέπει να παραγγείλεις και δεν ξέρω αν έχουν εκεί

Gpiad αυτή έχεις??(του παναγιώτη?)

Μια σκέψη που είχα όταν σκεφτόμουν να πάρω μια Epi SG (κλασική περίπτωση εμπροσθόβαρης) ήταν να κολλήσω/στερεώσω ένα βαρίδι μέσα στο cavity για τα ποτενσιόμετρα γιατί έχω και την τάση να ξεχνάω τη ζώνη μου όταν παω για πρόβες :oops: οπότε δεν θα βόλευε να την στερεώσω εκεί. Ας σχολιάσουν αν έχουν την καλοσύνη οι πιο έμπειροι κατά πόσο θα ήταν εφικτό και πρακτικό κάτι τέτοιο.

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Μια ωραία πατέντα θα ήταν να αντικαθιστούσες το πλαστικό καπάκι του control cavity με ένα φτιαγμένο από χοντρό χαλκό! Έτσι θα είχες και αντίβαρο αλλά και πολύ καλή γείωση για την κιθάρα σου, αν είχες συνδέσει ένα καλωδιάκι από την γείωση των ηλεκτρικών σου πάνω του! Βεβαια δεν ξέρω αν ο χαλκός βάφεται, αλλά σίγουρα νικελώνεται ωραία, οπότε...

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου