SamTheRipper Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Αυτό το θέμα το είχαμε ξανασυζητήσει(ήταν το 1ο μου post!!!!!!) αλλά δεν το βρήκα και έκανα καινούριο thread. Λοιπόν,αν δε θυμάστε έχω μια Jackson Kelly η οποία είναι εμπροσθόβαρη και αν θυμάμαι καλά,ο Superfunk μου είχε δώσει αυτές τις 2 συμβουλές Να πάρω μία όσο γίνεται πιο φαρδιά ζώνη και από υλικό με μεγάλη τριβή ή να βάλω κάποιο βαρίδι νομίζω που χρησιμοποιούν στο ψάρεμα στη ζώνη μου. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο υλικό ζώνης ή και κάποια συγκεκριμένη ζώνη που δεν γλιστράει πολύ?? (έτσι βέβαια θα χάσω το μαξιλαράκι που έχουν μερικές ζώνες αλλά δε πειράζει :( ) Έχετε να προτείνετε κάτι για τη 2η περίπτωση?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 παρε μια δερματινη με φαρδια επιφανεια αλλα απο την μεσα μερια να ειναι ανεπεξεργαστο δερμα οχι βαμενο.Απο τον καγμακη ειχα παρει μια,αυτη ρε φιλε και να θες δεν γλυστραει με τιποτα, ισα ισα μου σπαει και τα νευρα οταν την χρησιμοποιω 8) ,το μαλλι ειχε παει γυρω στα 40~50 ευρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Αυτό το θέμα το είχαμε ξανασυζητήσει(ήταν το 1ο μου post!!!!!!) αλλά δεν το βρήκα και έκανα καινούριο thread.Λοιπόν' date='αν δε θυμάστε έχω μια Jackson Kelly η οποία είναι εμπροσθόβαρη και αν θυμάμαι καλά,ο Superfunk μου είχε δώσει αυτές τις 2 συμβουλές Να πάρω μία όσο γίνεται πιο φαρδιά ζώνη και από υλικό με μεγάλη τριβή ή να βάλω κάποιο βαρίδι νομίζω που χρησιμοποιούν στο ψάρεμα στη ζώνη μου. Μήπως έχετε να μου προτείνετε κάποιο υλικό ζώνης ή και κάποια συγκεκριμένη ζώνη που δεν γλιστράει πολύ?? (έτσι βέβαια θα χάσω το μαξιλαράκι που έχουν μερικές ζώνες αλλά δε πειράζει :( ) Έχετε να προτείνετε κάτι για τη 2η περίπτωση??[/quote'] Mία σαν αυτή ίσως. Την έχει ένας φίλος μου και δεν γλιστράει καθόλου. :wink: http://www.thomann.de/gr/harley_benton_ledergurt_padded_schwarz.htm Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 http://www.noiz.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=73359&highlight=#73359 το thread σου :wink: (elavd τρεμε... :D ) http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 παρε μια δερματινη με φαρδια επιφανεια αλλα απο την μεσα μερια να ειναι ανεπεξεργαστο δερμα οχι βαμενο.Απο τον καγμακη ειχα παρει μια' date='αυτη ρε φιλε και να θες δεν γλυστραει με τιποτα, ισα ισα μου σπαει και τα νευρα οταν την χρησιμοποιω 8) ,το μαλλι ειχε παει γυρω στα 40~50 ευρα..[/quote']έτσι ακριβώς είναι και αυτή που σου είπα και εγώ αλλά σε βολέβει μια τέτοια? Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιανουαρίου 2007 Αν δε γλιστράει θα με βολεύει! απλώς στη Σπάρτη έχουμε μόνο Νάκκα και κάποιον από το Στόλλα που πρέπει να παραγγείλεις και δεν ξέρω αν έχουν εκεί Gpiad αυτή έχεις??(του παναγιώτη?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 οχι,οταν μπορεσω θα ανεβασω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Μια σκέψη που είχα όταν σκεφτόμουν να πάρω μια Epi SG (κλασική περίπτωση εμπροσθόβαρης) ήταν να κολλήσω/στερεώσω ένα βαρίδι μέσα στο cavity για τα ποτενσιόμετρα γιατί έχω και την τάση να ξεχνάω τη ζώνη μου όταν παω για πρόβες :oops: οπότε δεν θα βόλευε να την στερεώσω εκεί. Ας σχολιάσουν αν έχουν την καλοσύνη οι πιο έμπειροι κατά πόσο θα ήταν εφικτό και πρακτικό κάτι τέτοιο. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Μια ωραία πατέντα θα ήταν να αντικαθιστούσες το πλαστικό καπάκι του control cavity με ένα φτιαγμένο από χοντρό χαλκό! Έτσι θα είχες και αντίβαρο αλλά και πολύ καλή γείωση για την κιθάρα σου, αν είχες συνδέσει ένα καλωδιάκι από την γείωση των ηλεκτρικών σου πάνω του! Βεβαια δεν ξέρω αν ο χαλκός βάφεται, αλλά σίγουρα νικελώνεται ωραία, οπότε... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Ιανουαρίου 2007 Θα πρέπει να είναι λίγο ακριβό αυτό όμως ε? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση