Προς το περιεχόμενο

neck για tele

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιθανόν και να έχει απαντηθεί, όχι όμως στη βάση που θα το θέσω εγώ (νομίζω).

Εχω μιά tele. Affinity.

Εδώ και λίγους μήνες....

Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση ή έτυχε ή πέτυχε, αλλά από τότε που τη βρήκα δεν την έχω αφήσει.

Εχω αφήσει την deluxe, (και λόγω βάρους) και την φτηνή μου strat και τον κλώνο 335....

Ο συνδυασμός των μαγνητών της μου έχει δώσει απίστευτη ευελιξία.

Όπως ήρθε ήταν πολύ καλός συνδυασμός για φτηνούς μαγνήτες, και τώρα που ο bridge είναι ένας bill lawrence η διαφορά μεγάλωσε (και στην έξοδο) και αυτό μου άρεσε.

Πάρα πολύ όμως με βολεύει ο neck για γενικό παίξιμο και για ας πούμε σόλο οι άλλες θέσεις.

Δεν ξέρω αν η αλλαγή ενός neck θα μου χαλάσει η θα μου φτιάξει κι άλλο αυτό που είμαι τώρα.

Όπως είμαι με βολεύει πολύ. Αλλά μου μπήκαν ιδέες.

Παίζω κύρια στον καναπέ ( ;D), κατ ευθείαν σε μίκτη και ενισχυτή ακουστικών σε τάξη Α ή στα μόνιτορ. Μπροστά έχω ένα ultimate drive πεταλάκι και το έχω σετάρει έτσι που η κιθάρα παίζει σχεδόν στο ξεκίνημα του vol και αρκετά κατεβασμένο το tone. Το drive εκεί είναι καθαρό σχεδόν εκτός και έχει εντελώς fat tone. Από εκεί και μετά λίγο παραμορφώνει και το τέλος των διαδρομών των ποτ το κρατάω για τελειώμα σε νότες.

Το ερώτημα είναι θέλω να διατηρήσω το γλυκό fat tone που έχει αυτός ο neck και ενδεχομένως να τον βελτιώσω.

Τι θα προτείνατε?

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν η κιθάρα έχει routing για humbucker στη συγκεκριμένη θέση, θα έλεγα και εγώ ένα PAF-style μαγνήτη. Είμαι fan του συγκεκριμένου ήχου...

δεν νομίζω ρε σεις.... ???

είναι η πρώτη μου επαφή με Lipstick και νομίζω ότι αυτό ακούω κύρια και όχι τη single coil χροια.

με σήμα το μπιφτέκι

Αν η κιθάρα έχει routing για humbucker στη συγκεκριμένη θέση, θα έλεγα και εγώ ένα PAF-style μαγνήτη. Είμαι fan του συγκεκριμένου ήχου...

Επίσης μην ξεχνάμε, τέτοιον ήχο έχω στην deluxe και όντως είναι καλός.

Δεν είναι όμως ίδιος με τον lipstick

με σήμα το μπιφτέκι

Πριν πας σε διπλο μαγνητη ψαξε κατι σε πιο overwound.στην τελε μου εχω βαλει απο μαγνητες σχεδον τα παντα.κατεληξα σε ενα σετ tonerider hot clasics.και θα κανω καιρο να ψαξω για κατι αλλο

papa don't take no mess!!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου