eZGR Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 Πως σας φαίνεται ? πήρε καιρό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 To video μου φαίνεται μια χαρά... Αν και δε ξέρω πολλά πράγματα από βίντεο. Η μουσική από την άλλη, πολύ φοβάμαι ότι δεν μου είπε τίποτα, αν και δεν ακούω τέτοια μουσική, οπότε μπορεί να είναι η δική μου προκατάληψη που μετράει εδώ, παρά η δική σου μουσική... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
andreoulis Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 Μπορείς να γράψεις δύο λόγια για τον εξοπλισμό που χρησιμοποίησες στο time lapse? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eZGR Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 Η μουσική είναι περασμένη στο video απλά σαν χαλί δηλαδή για να μην βλέπεις απλα μια εικόνα και το beat είναι ρυθμισμένο σε σχέση με την εικόνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2016 Ωραίο και σε γνώριμα για μενα μέρη, πραγματι σου πήρε καιρό , η ποιό ωραία εικόνα τα κάγκελα στο λιμάνι με τον πολυσύχναστο δρόμο μπροστά Ωραίος :D Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eZGR Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση