deadendmind Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 ...30 Ε περιπου μεταφορικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 ...30 Ε περιπου μεταφορικα!!! τοτε, αν το καταστημα σου φαινεται αξιοπιστο, μην το συζητας :wink: υ.γ. abraxas, ορθως εμιλησες :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2007 ...για την ακριβεια 15 λιρες..!Εεεε πως θα καταλαβω αν ειναι αξιοπιστο το καταστημα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιανουαρίου 2007 Motherf*ckers....Με το που δινω την παραγγελια για 2 pro junior, μου στελνει μαιλ ο βλακας που πουλουσε τον pro junior Woody,αφου μου χε πει πως δεν υπαρχει περιπτωση να μου το στειλει με USPS: Hi, We can definitely ship it to you USPS. We can do it a couple of different ways. You can either submit a Pay Pal in the amount of $699 and include you're shipping address and in the comments section put attention Pat or you can give me a call here at the office and we can do it over the phone. Thanks. Σταθεροι στις αποψεις τους...κριμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Oι λογοι που με αποθουν απ τον Vox ειναι το οτι δεν εχει καθαρα'καθαρα τον εχεις ακουσει? Εχει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ καθαρα ' date='απλα αυτα τα καθαρα δεν ειναι καθαρα τυπου Fender :wink:[/quote'] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Silot Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Να πω ότι μια άλλη επιλογή για τον AC15 είναι να πάρεις τον 'απλό'' date=' να σκοτώσεις το μεγάφωνο (που δεν είναι κακό παρεμπιπτόντως) και να του βάλεις ένα Eminence Red Fang. ΠΟΛΥ φτηνότερο από το Celestion, χωρίς να υπολείπεται, στα δικά μου τα αυτιά, σημαντικά. Που είναι ρε ο Τόλης να συμφωνήσει μια φορά μαζί μου; :P :lol:[/quote'] Στην κατηγορία μέχρι 600 ευρώ δεν έχω ακούσει καλύτερο (unmoded) ενισχυτή απο τον AC15CC. Ο ήχος του είναι εξαιρετικός, και ένα καλό μεγάφωνο όπως αυτό που προτείνει ο Βασίλης κυριολεκτικά τον απογειώνει ! Δυστυχώς δεν είμαι φάν κανενός Fender ενισχυτή με EL84 τελικές γιατί αφενός δεν μου ακούγεται καθόλου Fender, κι αφετέρου γιατί βρίσκω πως του λείπει η προσωπικότητα.. :roll: Ποτέ δεν θα έπαιρνα πχ έναν Marshall με 6V6 τελικές για τον ίδιο λόγο. Απ ότι καταλαβαίνω βέβαια, το trend του Pro Junior συντηρείται απο παίχτες που τον χρησιμοποιούν σαν ένα λαμπάτο μικρό monitor και όχι σαν tone shaping μηχάνημα, οπότε πάω πάσο μια που αυτή την χρήση την θεωρώ λογική και μάλλον αρκετά έξυπνη.. 8) Για όσους πάντως θα ήθελαν περισσότερο χαρακτήρα απο έναν μικρό λαμπάτο ενισχυτή, και προτιμούν να βλέπουν το logo της Fender πάνω του,συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάρουν κάποιον early 70's Champ / VibroChamp για όσο οι τιμές τους παραμένουν...ανθρώπινες ! Leo got it right the first time Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Για όσους πάντως θα ήθελαν περισσότερο χαρακτήρα απο έναν μικρό λαμπάτο ενισχυτή' date=' και προτιμούν να βλέπουν το logo της Fender πάνω του,συνιστώ ανεπιφύλακτα να πάρουν κάποιον early 70's Champ / VibroChamp για όσο οι τιμές τους παραμένουν...ανθρώπινες ! Σπεύδοντας να συμφωνήσω με τον σύντροφο Αποστόλη για τον Champ, να συμπληρώσω ότι, για τους μερακλήδες, υπάρχουν kit του Champ σε πολύ καλές τιμές... και επειδή είναι ιδιαίτερα απλός ενισχυτής, ίσως αποτελεί και την ιδανική πρώτη κατασκευή για κάποιος που ενδιαφέρεται. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mechmg93 Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 ακουγοντας τα καθαρα απο το παραπανω βιντεο, απορω πως πολλοι λενε οτι ο ενισχυτης αυτος δεν εχει καθαρα.... ςεχω διαβασει 100δες reviews για τον εν λογω ενισχυτη κ τις πιο πολλες φορες ειναι λες κοι ο καθενας μιλαει για αλλον ενισχυτη:roll: το θεμα ομως ειναι αυτα τα καθαρα, μεχρι ποιο σημειο του volume τα διατηρει???σπαει γρηγορα??? κ αν σπαει, μια 12au7 η 12at7 θα τον καθαριζαν καπως??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 εμενα για να ειμαι ειλικρινεις δεν μου αρεσουν καθολου τα καθαρα του ac 15 απο οσα βιντεακια εχω δει...ειναι εντυπωση μου ή οντως ..ξυνουν και εχουν εντονα υψηλομεσαια; αντιθετα με τρελλαινουν τα καθαρα σχεδον απο ολους τους fender ενισχυτες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2007 εμενα για να ειμαι ειλικρινεις δεν μου αρεσουν καθολου τα καθαρα του ac 15 απο οσα βιντεακια εχω δει...ειναι εντυπωση μου ή οντως ..ξυνουν και εχουν εντονα υψηλομεσαια;αντιθετα με τρελλαινουν τα καθαρα σχεδον απο ολους τους fender ενισχυτες! Eσύ αγόρι μου μη μιλάς! Με τον reverb σου δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο! 8) :lol: Έτσι κι αλλιώς οι vox είναι μίλια μακριά από τα γούστα σου και το παίξημο σου! :wink: http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση