PRS22 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2016 Γεια χαρα παιδια αυτο ειναι το entry μου στο "Nili Brosh's A Matter of Perception Contest " likes,dislikes,subscribes,comments ολα ευπροσδεκτα !!! να στε καλα thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Gommer Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2016 ΑΨΟΓΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2016 Κοίτα τι έχουμε στη διπλανή μας πόρτα - και μένουμε στους Σατριάνηδες και στους Βάιδες.... Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό. Τεχνικά, καλλιτεχνικά και ηχητικά ήταν ΤΕΛΕΙΟ - οκ, τουλάχιστον για τα δικά μου προσωπικά γούστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PRS22 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 ΑΨΟΓΟΣ ευχαριστω πολυ , να σαι καλα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PRS22 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2016 Κοίτα τι έχουμε στη διπλανή μας πόρτα - και μένουμε στους Σατριάνηδες και στους Βάιδες.... Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό. Τεχνικά, καλλιτεχνικά και ηχητικά ήταν ΤΕΛΕΙΟ - οκ, τουλάχιστον για τα δικά μου προσωπικά γούστα. E αυτοι δεν ξεπερνιουνται με τπτ ετσι και αλλιως , :) να σαι καλα φιλε μου και τα καλα σου λογια ,thanks !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση