Προς το περιεχόμενο

Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσετε πετάλια από μια εταιρία

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φυσικα Boss.  Φτηνα, αξιοπιστα, μπορει να εχεις ευκολα ολη τη γκαμα των εφε, και με δυο τρια mods πατανε κατω οποιοδηποτε boutique πεταλι.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Δεν έχω ούτε ένα Boss πετάλι, από άποψη.  ::)

Όποτε δοκίμασα δεν μου κάθισαν με τίποτα στον ήχο που ήθελα, Είχαν tone suck απίστευτο (που τον ξεχώριζα χωρίς καν να τα έχω σε A/B looper) και όσο κι αν προσπάθησα να δεθώ με κάποια απ' αυτά, όπως π.χ. με ένα RT-20 ή με ένα Adaptive distortion, ένα FB-2 και ένα Booster-feedbacker, όλα τους μου ακούγονταν σαν "χαμένος κόπος". Όταν παίζεις με λίγα πετάλια, όπως εγώ, φαίνεται πολύ και αμέσως το tone suck εν΄ςο πεταλιού.

Θα θελα βέβαια να δοκιμάσω /παίξω με κάποιο από τα δυο διπλά delay της Boss, το space Echo και το DD-20 γιατί έχουν γαμάτα features, αλλά το φοβάμαι ότι θα ρουφάνε τον ήχο όσο και το RT-20 κι έτσι το έχω αποφύγει -δεν είναι και φτηνά να πεις ότι θα τα αγοράσεις για δοκιμή.

Βασικά για τον ήχο μου είναι το οργανικό delay , το tremolo και κάτι floating να γλυκαίνει τα αρπέτζιο, όπως π.χ. ένα ελαφρύ vibrato, αυτά δεν μπορεί να μου τα προσφέρει η Boss χωρίς τα εφέ να ακούγονται δραματικά έντονα. Και τέλος, ο ήχος αναφοράς, που είναι ένα ζεστό, γεμάτο drive (από OCD μέχρι Prince of Tone και από Visual Sound μέχρι Jam Tubedreamer, Kalamazoo, VL Sparkle Drive  ή και EHX Soul Food, East River Drive κ.λπ.), είναι διαστημική τεχνολογία για την Boss...  δεν βρίσκω να έχει όυτε ένα σύγχρονο drive της προκοπής. Σόρι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου