HERBAMANOS Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2016 Παιδιά ψάχνω ένα free vst που να μετατρέπει μια φωνή σε πολλές δηλαδή σαν χορωδία. Όχι οοοοοο και αααααα ,αλλά πραγματικό τραγούδι που έχω γράψει στο track να το κάνει 4,8,16 ή περισσότερες φωνές. Υπάρχει ένα πρόγραμμα το Choirsx vst αλλά δεν είναι free. Μπορεί κανείς να βοηθήσει ?????? Ευχαριστώ πολύ !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tragikos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2016 kati tetoio isos? (freeware) http://distorqueaudio.com/plugins/azurite.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HERBAMANOS Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 ευχαριστώ . Κάτι άλλο τώρα θέλω να ρωτήσω, Πώς κάνω drag & drop στο πρόγραμμα wizoo darbuka & latigo ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 kati tetoio isos? (freeware) http://distorqueaudio.com/plugins/azurite.html Tragikos, αυτό που προτείνεις είναι modulation εφέ "chorus" και όχι αυτό που ζητάει ο HERBAMANOS. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι free που να κάνει αυτή τη δουλειά (αλλά δεν αποκλείεται και να υπάρχει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tragikos Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2016 Tragikos, αυτό που προτείνεις είναι modulation εφέ "chorus" και όχι αυτό που ζητάει ο HERBAMANOS. Προσωπικά δεν ξέρω κάτι free που να κάνει αυτή τη δουλειά (αλλά δεν αποκλείεται και να υπάρχει). ναι βεβαια απο την αλλη μπορει να το κανει χειροκινητα! φανταζομαι αν αντιγραψει το καναλι που τον ενδιαφερει οσες φορες χρειαζεται και με τα καταλληλα bounce θα εχει ενα αποτελεσμα σχετικο με αυτο που θελει ( να κανει ψευτο double tracking δλδ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση