Προς το περιεχόμενο

Free VST μετατροπής μιας φωνής σε πολλές

HERBAMANOS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά ψάχνω ένα free vst που να μετατρέπει μια φωνή σε πολλές δηλαδή σαν χορωδία. Όχι οοοοοο και αααααα ,αλλά πραγματικό τραγούδι που έχω γράψει στο track να το κάνει 4,8,16 ή περισσότερες φωνές. Υπάρχει ένα πρόγραμμα το Choirsx vst αλλά δεν είναι free. Μπορεί κανείς να βοηθήσει ??????

Ευχαριστώ πολύ !!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderator

kati tetoio isos? (freeware)

http://distorqueaudio.com/plugins/azurite.html

Tragikos, αυτό που προτείνεις είναι modulation εφέ "chorus" και όχι αυτό που ζητάει ο HERBAMANOS.

Προσωπικά δεν ξέρω κάτι free που να κάνει αυτή τη δουλειά (αλλά δεν αποκλείεται και να υπάρχει).

Tragikos, αυτό που προτείνεις είναι modulation εφέ "chorus" και όχι αυτό που ζητάει ο HERBAMANOS.

Προσωπικά δεν ξέρω κάτι free που να κάνει αυτή τη δουλειά (αλλά δεν αποκλείεται και να υπάρχει).

ναι βεβαια απο την αλλη  μπορει να το κανει χειροκινητα!

φανταζομαι αν αντιγραψει το καναλι που τον ενδιαφερει οσες φορες χρειαζεται και με τα καταλληλα bounce θα εχει ενα αποτελεσμα σχετικο με αυτο που θελει ( να κανει ψευτο double tracking δλδ)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου