ParisM Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2016 Γεια σας!!! Γράφω στίχους και ψάχνω για κάποιον που θέλει να τους μελοποιήσει.Πιο κάτω παραθέτω 2 κομμάτια,όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου έχω και άλλα πολλά κομμάτια : If you want cry oh dont cry you have yet more to climb And who knows what is waiting on top try never die there is lot more to find from above all you see is a dot If you have what it takes and you love your mistakes then you 'll fly oh so high if you want you can cross all the seas you can dance in the streets you can burn all your world if you want shy dont be shy scream so loud in the night and you 'll see that your voice goes so far time bloody time why you did such a crime? why you made my light fade in the dark? If you have what it takes and you love your mistakes then you 'll fly oh so high if you want you can cross all the seas you can dance in the streets you can burn all your world if you want Έχω μάθει πως Έχω μάθει πως Παίζουμε ένα ρόλο σαν μικρά παιδιά που δεν νιώθουν φόβο μέσα στη ζωή όλοι ηθοποιοί κι υποκριτές Έχω μάθει πως όταν σε πληγώνουν δυο μικρές φωνές μέσα σου ριζώνουν καίνε σαν φωτιά μείνε λέει η μια και φύγε η άλλη Κι εσύ μες τη μέση να ψάχνεις τη λύση να πίνεις να βράζεις να κλαις να φωνάζεις και όλοι να λένε και να σε δικάζουν κι εσύ πάλι μόνο ν'ακούς και μέσα στη νύχτα να τρέχεις και να 'σαι γυμνός στο σκοτάδι να ψάχνεις το χάδι που πήραν τα χρόνια μαζί με τα λόγια που λες όμως πια δεν τ'ακούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση