ex-spimav Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Δεν εχω καμια σχεση με τις εταιρειες που αναφερω, το κανω μονο για να δειξω τι εφτιαξα. Smart Kit 1161 ενισχυτακι μπαταριας 2χ2 w http://www.smartkit.gr/index.php/portable-mp3-amplifier-2x2w-m.html 2 μεγαφωνακια απο τηλεοραση. οn / off switch stereo in jack πλαστικο κουτι ψιλο καλωδιακι ενα κλιπ 9v μπαταριας λιγο velcro κολλα - κολλητηρι - σιδεροπριονο - τρυπανακια - βιαδακια με παξιμαδακια, ορεξη και χαμογελο θα ακολουθησουν κι αλλες φωτο, καθως και demo-βιντεο. Σπυρος Συνολικο κοστος 35€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Υπάρχει ακόμα η smart kit? Πωωω, τι μου θύμισες τώρα... Ο συγκεκριμένος ενισχυτής από ότι βλέπω είναι για mp3 players κλπ, οπότε θα χρειαστείς κάποιον προενισχυτή/πεταλιέρα για την κιθάρα σου. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2016 Υπάρχει ακόμα η smart kit? Πωωω, τι μου θύμισες τώρα... Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και γώ , με κατι τέτοια κιτ ειχα ξεκινήσει τους πρώτους diy ενισχυτές :D ειναι και stereo μπράβο! Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2016 Κι εγω το 93 εφτιαξα εναν μικρο τελικο 2χ40 μαζι με 2 ηχεια sansui για να παιξω σε ταβερνακι στη γειτονια μου. αρμονιο μαλιστα. χαχα. ακομα τον εχω. φιλε kwstas79, θα το χρησιμοποιω με ενα digitech rp55. τελειως φορητο συστηματακι......θηκης! χεχε θελω να βρω κατι σαν σιτα τωρα να βαλω εμπρος απο τα ηχειακια. εκοψα λιγο τσαπατσουλικα το πλαστικο. σκεφτηκα σιτα απο αυτες που πουλανε για προστασια απο τηγανισμα. (αν μυριζει και σαγανακι, ακομα καλυτερα) καμια ιδεα? Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2016 θελω να βρω κατι σαν σιτα τωρα να βαλω εμπρος απο τα ηχειακια. εκοψα λιγο τσαπατσουλικα το πλαστικο. σκεφτηκα σιτα απο αυτες που πουλανε για προστασια απο τηγανισμα. (αν μυριζει και σαγανακι, ακομα καλυτερα) καμια ιδεα? Έλα, σου βρήκα και όνομα: Tavernamp Stereo. Όσο για σίτα, κοίτα μήπως βρεις τίποτα σε μαγαζιά με σιδηρικά, μερικά έχουν κάτι μεταλλικές σίτες (για διακόσμιση ίσως) αρκετά στιβαρές. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2016 Τώρα που είδα και τις φωτο με την 9volt-η μπαταρία και αυτό το κύκλωμα δεν πρέπει να δίνει πάνω από 0,5 watt στο κανάλι Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2016 Γι αυτο ακριβως του εβαλα 2 εννιαβολτες παραλληλα. μια χαρα. μολις προλαβω, ανεβαζω βιντεο Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση