Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 @ekim Αν κατάλαβα καλά, είσαι σε παραθαλάσσιο μέρος; Αν ναι, δεν είναι κακό chinos που λες ακόμα και με flip flops δερμάτινα π.χ. Εσπαντρίγιες φοράς; Εγώ όχι; ;D ;D (αν ήμουν σε παραθαλάσιο μέρος, θα φορούσα). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Γενικά το αντρικό παπούτσι , έχει θέμα το καλοκαίρι, Εκεί θέλω να καταλήξω. Όταν φοράς κουστούμια ή γενικά λίγο πιο καλό ντύσιμο, έχεις safe επιλογές. Στο casual όμως τι κάνουμε; Εκεί πιστεύω ότι τα sneakers είναι σχεδόν μονόδρομος. Νιώθω ότι πρέπει να προχωρήσω απ' αυτά κ δεν ξέρω που να στραφώ. Btw τα desert boots όσο τα βλέπω, τα συνηθίζω και μου κάθονται, βρε λες; Ναι σε παραθαλάσσιο. leather flip flops είναι classic επιλογή. Εσπαντρίγιες να σου πω την αλήθεια δεν φοράω. Δυστυχώς δεν μου κάθονται καλά στο μάτι. Πιο πολύ με πείθεις με desert παρά με αυτές Anyway, thanks a lot για τις προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Είμαι λίγο δύσπιστος ως προς την άνεση του συγκεκριμένου Να μην εισαι,το κατασκευαζει η εταιρεια που φτιαχνει ΟΛΑ τα επαγγελματικα παπουτσια ΜΠΑΛΕΤΟΥ...οποτε πιο ανετο ΔΕΝ υπαρχει... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Να μην εισαι,το κατασκευαζει η εταιρεια που φτιαχνει ΟΛΑ τα επαγγελματικα παπουτσια ΜΠΑΛΕΤΟΥ...οποτε πιο ανετο ΔΕΝ υπαρχει... ;) Όλα σχετικά είναι. Έχω πάρει το adidas st....και ήταν τόσο βαρύ, που δεν μπόρεσα να το βάλω, ούτε για περίπατο. Έχω brogue με το οποίο τρέχω και μαραθώνιο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Απο το να τριγυρναω σαν το ΡΟΜΠΟΚΟΠ μεσα στην Αθηνα....καλυτερα θα ειναι... ;D ;D Σου δινω μια τελευταια ευκαιρια...το πλεον ανετο παπουτσι ολων των εποχων http://www.repetto.com/en/repetto-mythics και θα εχεις και καλη παρεα Ομολογουμένως το συγκεκριμένο παπούτσι είναι στυλιστικά για λίγους. Ακόμα κι εγώ που θεωρώ τον εαυτό μου sneakerhead αυτό το παπούτσι δεν θα το φόραγα. Παρόλ' αυτά μπορώ να σου εγγυηθώ πως τα παπούτσια που μπορώ να σου προτείνω είναι τα πιο άνετα που έχεις φορέσει ποτέ σου. Το "περπατάω στα σύννεφα" ισχύει. Trust me. Παρόλ' αυτά προφανώς και δεν μπορείς να φορέσεις sneakers σε κάθε περίσταση (το κέρατό μου μέσα). :P Παρεμπιπτόντως Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 @theoctapus Εδώ είσαι: Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
leon7pap Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2016 Λιγο τσιμπημενο σε τιμη αλλα αν γουσταρεις το φορας και παραλια (ερημικη κατα προτιμηση) ακουγοντας το "λουλουδι της ερημου"....δε ΓΚαταλαβαινουν τιποτα... "The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση