Superfunk Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2016 Ενα καλοκαιρινο shake....ετσι για να δροσιστουμε λιγακι.... :) [soundcloud] [/soundcloud] www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2016 Nice! Όντως καλοκαιρινό. Και μόνο που ακούγεται το boing του spring 'verb, βάζεις και το tremolo, ακούω και το σκάσιμο των κυμάτων! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2016 Ωραιότατο!!! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2016 Σάουντς Γκρέητ!!!!!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 πραγματικά ό,τι πρέπει για την εποχή! :D Αλλά να ρωτήσω είναι στα κόκκινα ή πιό πάνω ακόμα? ή είναι η ιδέα μου? και αν ναι ήταν επιθυμητό έτσι ? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 πραγματικά ό,τι πρέπει για την εποχή! :D Αλλά να ρωτήσω είναι στα κόκκινα ή πιό πάνω ακόμα? ή είναι η ιδέα μου? και αν ναι ήταν επιθυμητό έτσι ? ιδεα σου ειναι,στα -9db RMS ειναι ;) οπως ολα τα ασΘματα μου,αφου μπορεις να....μπιστηξεις ;D με το digital ΓΙΑΤΙ να μη το κανεις? Και μόνο που ακούγεται το boing του spring 'verb δεν εχω reverb αλλα χαιρομαι που το slap back delay λειτουργησε οπως ηθελα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Very nice Funky! Μου "σκοντάφτει" ;D λιγάκι σε κανα δυό σημεία αλλά ωραίο ταξιδιάρικο. Μου άρεσε ιδιαίτερα γιατί αφήνει την αίσθηση πως είναι guitar oriented -αντίθετα με άλλα συνήθη πονήματα σου- και το απήλαυσα δεόντως! The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση