sotosprince Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Πολυ ωραιο φιλε! Μπραβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blazas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Γνωμη μου ειναι οτι η μίξη είναι μια χαρά διοτι σε ενα Guitar cover ο άκροατης θέλει να ακουσει τις κιθάρες . Το backing track ειναι κατι δευτερευον οποτε κατα την γνωμη μου καλα εκανε και εβαλε τις κιθάρες μπροστά ο φίλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
GZaimis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2016 Κι εγώ θα έλεγα ότι για πρώτη δουλειά είναι πάρα πολύ καλή αρχή! Συνέχισε έτσι! Genius begins great works; labor alone finishes them... -- J. Joubert Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2016 Share Δημοσιευμένο 4 Αυγούστου 2016 Εδώ είμαστε!!! ;D Επιλογή τραγουδιού: 10' Επιλογή κιθάρας: 10' Πλάνο στο 5:08 λεπτό με το γραμμόφωνο στο background: 10' Πολύ καλή εκτέλεση! Με προβλημάτισε λίγο το σημείο με το αργό tapping στο σόλο, δεν ακούγεται καλά, σα να ταστάρει η χορδή ??? Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση