konstantinos Goofy Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2016 Καλωσήρθες konstantinos Goofy! Είσαι ανάμεσα στους συντελεστές; Αν ναι, πες του κιθαρίστα να μη σολάρει σαμποτάρει το ίδιο το κομμάτι του! ??? Κατά τ' άλλα μια χαρά, εμένα μου άρεσαν άπαντες οι υπόλοιποι. Να σημειώσω ότι βρήκα ωραία τα τύμπανα γενικώς (χώρος, παίξιμο, ακόμα και τα ίδια τα τύμπανα είναι όμορφα, πράγμα όχι πολύ συνηθισμένο). τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 βρε αφήστε το παιδί να εκφραστεί... ;D τι μπάσο είναι αυτό? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Ωραίοι, και για κομμάτι ηχογραφημένο σε τεμάχια ακόμη καλύτερα Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
konstantinos Goofy Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα σας! Εγώ έγραψα αρχικά πάνω σε midi και σε έναν ρυθμό που είχε βάλει ο Jesus και μόνο ο μπασίστας έγραψε επάνω μου. Ευχαριστώ. Καλή συνέχεια σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2016 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2016 Καλώς ήρθες konstantinos Goofy. Γράφουμε Ελληνικά και όχι Greeklish ;) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση