kontras Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Κι εμένα το τραγούδι που έχουν στο μαισπέισ (όπως το λέμε εμείς οι αγγλοσάξονες), όταν μπαίνει στην αρχή ο Labrie μου ακούστηκε σαν τον Hetfield στα 20 του Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 έχουν βάλει και κάτι βιντεάκια στο μαισπέις, δεν ξέρω αν τα έχετε δει.... Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2007 Παντος πολυ metallica μου θημισε σαν το Train of Thought ενα πραγμα.... Mε την καμια ομως :wink: Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 χεχεχε.οκ,γνωμες ειναι αυτες...:) παντως μιλαω μονο για το ενα τραγουδι που βαλανε για free download απο το site τους.Δεν εχω ακουσει ολο τον δισκο για να εχω σφαιρικη αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 AAA, για το contant motion λες? Ναι, αυτο βρωμαει απο χιλιομετρα metallica! Για το train of thought λεω οτι δεν μοιαζει καθολου με metallica:) Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 αφου το ειχαν πει και οι ιδιοι αυτο.!τοτε ειναι που κανανε συναυλιες,ακι παιζανε ολο το master of puppets,και ολο το Number of the beast.και ειχαν πει οτι τους αρεσαι που παιζαν ετσι απλα κοματια,σαν των μεταλλικα,(???)και ευθει!!!Ετσι ειχαν πει οτι θα φτιαξουνε ενα δισκο που θα μοιαζει με μεταλλικα,και θα εχουν πολλες επιροες απο αυτους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
keyslord Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 To train of thought δεν μοιάζει με metallica?Ακουσε το as I am και μετά μου λες(το πρώτο του album)...αν αυτό δεν σου θυμίζει metallica τότε τι να πω.Αλλά είναι απίστευτοι μουσικοί.Απλά κάποιες φορές τους λείπει η μουσικότητα και στρέφονται μόνο στην τεχνική. σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Tamaman Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 To train of thought δεν μοιάζει με metallica?Ακουσε το as I am και μετά μου λες(το πρώτο του album)...αν αυτό δεν σου θυμίζει metallica τότε τι να πω. Ετσι ακριβως!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Tι να πω ρε παιδια, εμενα δεν μου θυμιζει metallica!:lol: Bασικα τωρα που το σκεφτομαι ακομα καλυτερα, δεν μου θυμιζει με την ΚΑΜΙΑ metallica :oops: Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
keyslord Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Share Δημοσιευμένο 15 Μαΐου 2007 Τι δεν σου θυμίζει metallica?Η μελωδία της φωνής που είναι ίδια με Hetfield?Τα riffs που είναι αντεγραμμένα metallica? σοι μπορούν κάνουν, όσοι δεν μπορούν κρίνουν...Μάνος Χατζιδάκις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση