Alexeys Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Μου έχουν πει ότι ούτε τα album τους έχουν καλό ήχο(φαντάζομαι τα live τους). όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Evarian Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 στο λαιβ ειχαν απαισιο ηχο επειδη μας χωσανε σε εναν τενεκε μεσα που δεν αποροφουσε τπτ γι αυτο ακουγοταν μια βαβουρα. τωρα για το extreme οσο να ναι ειδος τους καλο ηχο εχουν. http://www.neobux.com/?r=Evarian βγάλτε λεφτάκια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Παιδια, μη φαω τοματες, αλλα να ρωτησω, Ελληνες ειναι οι mastodon? :oops: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
db548 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2007 Οι Mastodon είναι απο την Ατλάντα στο USA. Απο τις καλυτέρες μπάντες των τελευταίων χρόνων... Έχουν γράψει μόνο δισκάρες μέχρι τώρα. Τους έχω δει live στο εξωτερικό κ μάζευα τα κομμάτια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Οι Mastodon είναι απο την Ατλάντα στο USA. Απο τις καλυτέρες μπάντες των τελευταίων χρόνων... Έχουν γράψει μόνο δισκάρες μέχρι τώρα. Τους έχω δει live στο εξωτερικό κ μάζευα τα κομμάτια μου. Τόσο καλοί!!!Έχεις να προτείνεις κάποιο album τους? όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑΑΑΑΑ!~!!! Ξεκινα απο το Leviathan...γνωμη μου ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 ΟΚ!Θένκς γκάις!!! όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 να σαι καλά!!! καλή πόρωση!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexeys Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 να σαι καλά!!! καλή πόρωση!!! :D :D :D :D όποιος μπορεί κάνει, όποιος δεν μπορεί κρίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2007 Αlexeys όλα πάρτα! Remission, Leviathan και Blood Mountain είναι απλά απίστευτα..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση