Προς το περιεχόμενο

Dream Theater

nathanlyk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παω τώρα να ακούσω killers που παίζουν μια συγχορδία το λεπτό :lol:

Κοίτα' date=' κι εγώ Yann Tiersen ακούω κυρίως (το κόλλημα των τελευταίων μηνών).

Και My Dying Bride :twisted: :lol:

Και γενικά μου αρέσει η αργή μουσική.

Αλλά και ο Rudess 8O[/quote']

Οι killers είναι γρήγορη μουσική, αλλα με "αργούς" παίκτες :lol:

pepe, αυτά λέω κι εγώ. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά. η μόνη καλή δουλειά του είναι το LTE 1, LTE 2 & scenes. μετα την είδε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 211
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δε λεω' date=' ωραία τα liquid tension ωραίο και το scenes :wink: από εκεί και πέρα όμως τα συνθ parts στους θίατερ :roll:

οσο για το άλλο, τι να πει π.χ. και ο καημένος ο Lord μονο με ένα ηχο επαιζε :lol: :lol:

[/quote']

Και στο 6 digrees έσπειρε. Μετά άλλαξαν κατεύθυνση γενικώς οι DT.

Το τελέυταίο δεν το σχολιάζω, καθώς δε βλέπω να παίζει κάτι άλλο από αυτά των προκατόχων του, εκτός από σημεία που τα αλλάζουν όλοι σαν μπάντα.

κλασσική ατάκα, ας την πω για ακόμη μια φορά για τους Αντι/Theateriκούς!!!!

ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!! ΟΜΩΣ Ο MOORΕ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ, ΤΟΥ Κ....ΝΕΙ ΤΑ ΠΑ....ΡΙΑ!!!

Χιχιχι...αντε και λιγο πλακιτσα!!! παρεκτρεπην λίγο....αλλά είναι η αληθεια....

καμια επίθεση σε κανεναν παιδιά εννοείται....απλά τη γνωμη μας λεμε....εστω και υβριστικά λίγο...

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Ρε σεις ξεκολλήστε με τους Theater. Κάθε φορά που γίνεται αναφορά σε αυτούς, πάντα πετάγεται κάποιος και λέει ναι υπάρχουν κι άλλοι που παίζουν πιό μελωδικά, πιό γκρουβάτα, πιό ουάου. Ντάξει υπάρχουν, αλλά τί μας νοιάζει; Γούστα είναι του καθένα. Sony και καλά πρέπει να είναι καλύτερος ο Lord από τον Rudess (θέ μου πια μ αυτές τις αβάσιμες συγκρίσεις)

Είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι οι Theater άλλαξαν εντελώς τον χώρο του progressive. Και ο Rudess δεν είναι μόνο Theater, LTE και solo, έχει παίξει σε cd με κλασσικό πιάνο (μόνο) και έχει συμμετάσχει σε άπειρα άλλα project.

Δηλαδή κάποιος θα πρέπει να ακούει ή Purple ή Theater ή Obituary; Δε μπορεί να τα ακούει όλα; Ή κάποιος πρέπει να είναι 40 για να "καταλάβει" τον SRV ή τον Hendrix. Έλεος μ αυτές τις κατηγοριοποιήσεις.

Και το θέμα του αν είναι καλύτερος ο Moore ¨η ο Sherinian ή ο Rudess είναι καθαρά προσωπικό. Τί θα πει καλύτερος δηλαδή; Μετράνε τα τσουτσούνια τους σε midi racks; Εγώ πάντως είτε ακούω τον Moore ή τον Rudess μ αρέσουν απίστευτα (εκτός απ τον Sherinian που δεν τον παω λόγω χαζού κολλήματος δικού μου).

Και τί θα πει επίσης κακός ήχος; Ποίος θα κρίνει τον ήχο του Rudess ή του κάθε Rudess; Σ αρέσει; ¶κου τον. Δε σ αρέσει; Πες δε μ αρέσει και τελείωσε και θα σαι και άρχοντας. Αλλά μη λες ότι είναι κακός ο ήχος του... Δηλαδή πού παίζει; Σε πηγάδι με ακουστικά mp3 player του 1994;

Με το μπαρδόν για την πολυλογία αλλά ινάφ με τους Theater και τους Anti Τheater (anti...λες και είναι μεταλλαγμένα τρόφιμα)

Dreamers come and go, but a dream's forever

¶λλο αυτά που λες φίλτατε κοντρα και άλλο στο να δείξουμε το πόσο υπέρτατος είναι 1 καλλιτέχνης να πετάμε και κοτσάνες! :wink:

Δλδ εντάξει συμφωνώ. Τον ήχο της progressive σκηνής άλλαξαν. Τπτ περισσότερο από αυτό! ¶λλοι κουλοί άλλαξαν την μουσική στο σύνολό της! Αυτά περί κρεμασταριών και λοιπών μαδαλακίων! :lol:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Σύντροφε Boukaw, για μένα άλλαξαν την σκηνή της metal γενικότερα (ταπεινή μου άποψη πάντα, έτσι;). Από κει που το metal για τα δικά μου γούστα πήγαινε κατά διάλου (κατά βαβούρας δηλαδή) ξαφνικά με δαύτους πήραν φόρα και συγκροτήματα που σήμερα απολαμβάνω (πχ Αina, Spocks Beard κ.ά.)

Και πάλι, πρέπει δηλαδή να αλλάξουν όλο τον κόσμοτα για να αρέσει σε κάποιους ή όχι; Ή μάλλον είναι τόσο εύκολο να αλλάξει κάποιος την prog σκηνή; Οι άθρωπες είναι μουσικάρες, αυτό σε μερικούς αρέσει σε μερικούς φαίνεται φλύαρο ή βαρετό, δεκτά και τα δύο. Παραμένουν όμως μουσικάρες.

Κι εγώ αδερφέ βαριέμαι πάρα πολλούς από τους "καλλιτεχνάρες" που άλλαξαν τον κόσμο (δεν το λέω ειρωνικά), αλλά τί να κάνω δηλαδή, κάθε φορά που θα μιλάμε για τον Dylan πχ θα πρέπει να τη λέω σ αυτούς που τον θεωρούν θεό;

Που λες για κοτσάνες, αναφέρεσαι στο industrial ή ειπώθηκε και κάτι που μου διέφυγε;

Διαβαζετε λιγο πιο προσεκτικα τι γραφουν οι αλλοι ρε παιδια. Δεν συγκρινα πουθενα τον Lord με τον Ρουντες. Απλα τον ανεφερα :wink:

Αγαπημενο μου συγκροτημα ειναι οι Theater, μαζί με Floyd βεβαια και τους έχω σε τεραστια εκτιμηση. Και ναι, ειναι απιστευτοι μουσικοι.

Ο Moore έδινε κατι το διαφορετικό στους τότε Theater παντως.

Α, και ξεκολλήστε λιγο, δν ειναι και εξωγήινα αυτα που παιζει ο Rudess (τουλαχιστον στους Theater) :roll:

Μα το θέμα δεν είναι να τα παίξεις, αλλά να τα σκεφτείς. Αν αυτά που σκέφτεται και γενικότερα το πώς κινείται στο γκρούπ, σου φαίνονται εύκολα, σου βγάζω το δίκοχο

takis----> καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ

kontras: Μαγκιά σου. Αλλά είναι άλλο να σου αρέσουν γιατί κάτι σου λένε και άλλο το πρώτο επιχείρημα που θα πετάξεις να είναι ότι παίζουν δύσκολα πράματα. Τέτοια αν θέλω να ακούσω θα πάω σε κανά ωδείο!

Και για κοτσάνες δεν αναφέρομαι μόνο industrial που πετάχτηκε πριν, αλλά και σε διάφορα παρόμοια που διαβάζω και ακούω δεξιά και αριστερά από διάφορους φωστήρες (και δεν αφορούν μόνο τους DT, αλλά σε αυτούς το κακό παραέχει)!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου