nathanlyk Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Repetance καλύτερο κομμάτι για μένα. www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουνίου 2007 το καινούριο μαμαει οσο δε φανταζεστε!!! βεβαια ο καθενας με τη γνωμη του.....κατι διαφορετικό σαν ΄'αλμπουμ; ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!!!!!!! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
death Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 ακούω κανα δυο μέρες τώρα το καινούργιο,μάλλον μέτριο είναι τελικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 μέτριο ίσως ναι, αλλά για μένα καλύτερο από octavarium και train of thought Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
YOUHOU Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Οταν ακουσα μερικα τραγουδια απο το καινουργιο σιντι τους, ενιωσα μια απογοητευση.Δεν το ειχα ακουσει αλοκληρο και μετα απο 1 εβδομαδα το εβαλα και το ακουσα ολο και επαθα πλακα ειχε μεσα κατι πολυ καλα κομματια τα αγαπημενα μου forsaken και constant motion.Απιστευτοι αυτοι οι τυποι ποτε θα κουραστουν να πειραματιζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nathanlyk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Αν και είναι η αγαπημένη μου μπάντα, πιστεύω πως σε αυτό το cd γυρίζουν γύρω από το ίδιο θέμα. Βεβαίως είναι απίστευτο!!! Προτιμώ train of thought πάντως. www.myspace.com/nathanlyk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexis72 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2007 Το καινούριο είναι εκπληκτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Οταν ακουσα μερικα τραγουδια απο το καινουργιο σιντι τους' date=' ενιωσα μια απογοητευση.Δεν το ειχα ακουσει αλοκληρο και μετα απο 1 εβδομαδα το εβαλα και το ακουσα ολο και επαθα πλακα ειχε μεσα κατι πολυ καλα κομματια τα αγαπημενα μου forsaken και constant motion.Απιστευτοι αυτοι οι τυποι ποτε θα κουραστουν να πειραματιζονται.[/quote'] Πράγματι, το forsaken μου θύμισε εποχές scenes from a memory (το αγαπημένο μου άλμπουμ) και επιτέλους ακούγεται καλά ο myung :) Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Μάγκες το παλικάρι γύρισε και παλι σε Music Man Stingray 5χορδο.....Εποχές δηλαδή When Dream and day Unite και Images And Words...... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2007 ε καιρός του ήταν... Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση