gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2016 Ρε Σπύρο τι εκτέλεση είναι αυτή...!!! :o :o :o Θα συμφωνησω.Υπεροχη εκτελεση! Θενκς κι απο τα 'δω Νικο(npap). Aλλη μια διασκευη που μ'αρεσει πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 Σπύρε στα εύσημα των φίλων μου πρόσθεσε και τα δικά μου... μπράβο και στα γένια σου και στα κορίτσια... ;) και μια ακόμα μία από μια κυρία που δεν συνήθιζα να κοιτάω στο ...στόμα αλλά σε αυτήν την εκτέλεση ακουσίως ύψωσα το βλέμμα... ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Minoru Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2016 Pantera - Cemetery Gates Παραδόξως καλό και διασκεδαστικό. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Με τούτο εδώ είχα εντυπωσιαστεί. Ποιότης. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2016 από τους pro του είδους δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση