theoctapus Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Τελικά το youtube είναι θυσαυρός (τώρα το ανακάλυψες μεγάλε, θα πείς). Βάλτε λοιπόν διασκευές που πιστεύετε πως ενω ξεφεύγουν απ' το original με κάποιο πρωτότυπο τρόπο όχι μόνο του δείχνουν τον σεβασμό που του αξίζει αλλά μπορεί ακόμα και να το βελτιώνουν. System of a down - Aerials Tool - Lateralus Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Συγνώμη για το μεγάλο πλήθος βίντεο που θα παραθέσω και που ίσως ξεχειλώσουν τη σελίδα Νομίζω γνωστό cover για αρκετούς επίσης πρέπει να έχει ξαναναφερθεί Μαγεία όταν το hard rock & metal....goes flamenco. ΜΑΓΕΙΑ Θέλω να αγοράσω φλαμενγκο κιθάρα λέμε ;D "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Simon and Garfunkel - Sound of silence όχι τόσο πρωτότυπη, το ξέρω, αλλά goddamn that is good. Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Ωραιες οι διασκευες που βαλατε,περιεργες ορισμενες αλλα και πρωτοτυπες. Να βαλω δυο κλασσικα και γνωστα τα οποια νομιζω πληρουν τους "ορους"που εθεσε ο theoctapus: Μαγεία όταν το hard rock & metal....goes flamenco. ΜΑΓΕΙΑ Aκουω το βιντ του heavy mellow και ορισμενα ειναι καταπληκτικα. Το δε σολο του over the mountain,τα ειδα ολα,φοβερο,σα να ειναι γραμμενο για φλαμενκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Aκουω το βιντ του heavy mellow και ορισμενα ειναι καταπληκτικα. Το δε σολο του over the mountain,τα ειδα ολα,φοβερο,σα να ειναι γραμμενο για φλαμενκο. Χμμμ ωραία παρατήρηση. Και νομίζω ( αν και δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα) ότι υπάρχει λογική σε αυτό. Ο τεράστιος Randy Rhoads ήταν λάτρης της κλασικής κιθάρας, έπαιζε πολύ όμορφα και κάποια licks ίσως να βγήκαν και στο χαρντ ροκ παίξιμο του Και για να είμαι οντοπικ Τι διασκευή . Τι ερμηνεία θεέ μου. Τι βιντεοκλίπ!! Το έκανε δικό του το κομμάτι ο Cash και το απογείωσε "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Ο τεράστιος Randy Rhoads ήταν λάτρης της κλασικής κιθάρας, έπαιζε πολύ όμορφα και κάποια licks ίσως να βγήκαν και στο χαρντ ροκ παίξιμο του Το ιδιο ακριβως σκεφτομουν την ωρα που το ακουγα. Κι εκει νομιζω οτι οφειλεται σε ενα βαθμο και η ιδιαιτεροτητα του παιξιματος του Rhoads. Οσο για το Hurt,εχεις δικιο οτι το εκανε δικο του κομματι,μεγιστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
respecttheo7 Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Να και κάτι ελληνικό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 για μένα μια από τις καλύτερες διασκευές που έχουν γίνει γενικώς και όχι μόνο στο συγκεκριμένο έτσι κι αλλιώς πολυδιασκευασμένο... 8) δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 μια ακόμα ελληνική και ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα διασκευή από τα 80s (αν δεν εμπλεκόταν και ο Σπανουδάκης σε ενορχήστρωση παραγωγή θα ταν ακόμα καλύτερα φαντάζομαι)... O0 ;D δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2016 Massive Attack - Teardrop Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση