johnps Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 δεν εχω ενα dremmel..αλλιως θα εφτιαχνα ενα απο ξυλο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Ακόμα μια φορά: ΚΟΥΚΛΑΡΑ!!! Μπράβο μάγκες! Πολύ ωραία δουλειά & πολύ ωραία ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 thanxxxx,..................... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Ιιιιιιιιιιιιι... Καρ'διά χωρίς χρ'σάφια; Πού πάτι ουρέ; (Ωραία είναι αλλά το ήθελε τον bling της...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 ray..υπηρχε η περιπτωση να γινοταν πολυ '' λιγουρα''..!!!!! ;D ;D ;D ;D συμφωνησε κι ο αργυρης σ'αυτο.και ηταν και το οικονομικο, επρεπε να αγοραζα ολο το hardware.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2016 Είναι αλήθεια ότι σε αυτήν το μπλινγκι μου φάνηκε ότι θα μας λιγώσει κάπως! Κατά τη γνώμη μου πιο αλητεία είναι έτσι... Αν αργότερα φτιάξουμε κανένα μανίκι έβενο-καρυδιά , τότε ίσως να το σκεφτώ να το προτείνω στον John! ;D ;D To δρεμελ μου μπορεί να κάνει δουλειά για ξύλινο ρινγκ don t worry! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 It s aliiiive One piece walnut neck! Τελικά το προχωρήσαμε το θέμα συνεταιρικά. Εγώ εκανα το ρουταρισμα Ο johnps έκοψε ταστα περασε ταστα εκανε νεκ προφιλ κ βαψιμο καθώς και fret leveling!! Ειμαστε στην τελική ευθεία. Dots και skunk stripe από maple.. ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
noe13 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!! Slow must go on....!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2017 Oh yes! O John περασε κ αλλα χερια αν βγαλει καμιά φωτό ας ανεβασει! Βασικά εγώ απλά ψιλοκαθοδηγούσα , όλη η δουλειά έγινε από τον Ιωάννη! Υβριδικό build! Την μεθεπόμενη μόνος σου John!! ( Γιατι ετοιμάζουμε και μια Jazzmaster)... ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουνίου 2017 Ολα υπεροχα αλλα αυτο το ΜΑΥΡΟ :o neck pickup ring πρεπει να φυγει ΧΘΕΣ....η κιθαρα θελει pickguard ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα τετοιο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση