argytar Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Καλησπέρα! Ο Johnps που είναι ιδιοκτήτης του πιο ροκ μπαρ στην Ιερισσό της Χαλκιδικής (Public) βρήκε πρόσφατα ένα καταπληκτικό κομμάτι πεπαλαιωμένης (πάνω από δέκα ετών) καρυδιάς και είπε να αρχίσει να φτιάχνει μια τελε. Έχοντας ήδη ένα squier μανίκι από μια classic vibe tele βρήκε tone rider μαγνήτες για tele, bridge ,control plate + ποτs κλπ από το smartnoiz.gr και δίνοντάς του το template το δικό μου για τις τέλε άρχισε το πρότζεκτ. Εδώ είναι το μαδέρι κολλημένο. (από κάτω έχει άλλα πράγματα που θα μας απασχολήσουν σε άλλα θρεντζ). Μετά ζωγράφισε το outline To σώμα κόπηκε με κορδέλα στο ξυλουργείο. Και εδώ έχουμε την πρώτη δοκιμή -teaser. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνω εγώ ρουτάρισμα κλπ. Να σημειώσω ότι περάστηκε ήδη true oil (ποιος να κρατηθεί και πώς με τέτοια νερά) ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 ευχαριστω δοκτωρ,,,,,,να τονισω επισης πως η καρυδια προερχεται απο το αγιον ορος οποτε μιλαμε για τιμιο ξυλο.... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Μετά το ρούτιν ή ράουτινγκ έχουμε την παρακατω εικόνα: ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Έκτορας Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Κουκλάρα!!! Φαντάζομαι φινίρισμα με διάφανο βερνίκι, για να μείνει... πάνω-κάτω όπως τη βλέπουμε, έτσι; Πάρα πολύ ωραία ιδέα ΚΑΙ υλοποίηση. Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 εκτορα μονο true oil....7-8 περασματα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 ερώτηση: πως "κοβεις" ένα ξύλο ότι κάνει για σώμα? (ή και μπράτσο) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 dimsonic..τον αργυρη ρωτα , εγω δεν......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 dimsonic..τον αργυρη ρωτα , εγω δεν......... αν κατάλαβα καλά, εσύ το βρήκες... ::) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnps Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 ναι μου το εδωσε φιλος που εχει παρε-δωσε με το αγ.ορος, εχει ξυλουργειο με τον πατερα του. το ειχαν κοψει σε παχος 5-6 cm πλακες πριν απο 10-15 χρονια, ροζοι δεν υπηρχαν ξεραμενο με φυσικο τροπο ηταν η warmoth απ.οτι ειδα το χρησιμοποιει εδωσε κι ο αργυρης το Ο.Κ και να'μαστε..!!!!!! ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 ερώτηση: πως "κοβεις" ένα ξύλο ότι κάνει για σώμα? (ή και μπράτσο) Ευκολακι,ΟΛΑ τα κΣυλα "κανουν" για σωμα solid body ηλεκτρικης κιθαρας. Προσωπικα μονο το ΒΑΡΟΣ θα με εμποδιζε να χρησιμοποιησω καποιο κΣυλο (π.χ.το συγκεκριμενο πρεπει να ειναι πολυ βαρυ μια και ειναι καρυδια) αλλα και παλι για αυτο υπαρχει το weight relief & τα routers... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση