Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Εγω έχω εφαρμόσει το μοντέλο "στον τοίχο", μιας και η νοικοκυρά το επιτρέπει, για να μην πω προτρέπει καθώς βοηθά στο ντεκόρ. Εκεί συνειδητοποιείς και το ότι τις παίρνεις όλες στο ίδιο χρώμα. ??? Τη σκόνη φοβούμαι έτσι :D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Πολυ αγχωνεστε,οι κιθαρες πρεπει να ειναι απλα σε χωρο που και ΕΣΕΙΣ να αισθανεστε ανετα,γενικα η παρατεταμενη "φυλαξη" μεσα σε ΘΗΚΕΣ δεν ειναι και οτι καλυτερο. Εγω τις εχω μονιμα σε οπλοβαστο μεσα στο ΣΑΛΟΝΙ.... ;D Γουσταρει και ο ΝΤΡΑΜΜΕΡ μου ετσι.. ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimitriselidas Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Και εγω ειχα αυτην την απορια οχι ομως τοσο για αισθητικους λογους αλλα για το ποια θεση ειναι καλυτερη για την "υγεια" της κιθαρας(να μην σκευρωνει,να μην παιρνει κλιση το μπρατσο κτλ). Ρωταω γιατι ανησυχω για την δικια μου που λογω ελλειψης χωρου την εχω μονιμως σε σκληρη βαλιτσα ξαπλωμενη στο πατωμα και την βγαζω μονο οταν την χρησιμοποιω. Εχει γενικοτερα η θεση της κιθαρας σημασια σε τετοια θεματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Πολυ αγχωνεστε... Δεν αγχώνομαι μην χαλάσει. Βαρίεμαι να ξεσκονίζω (ειδικά τώρα που έδωσα άδεια στον Butler και τους υπηρέτες γενικότερα.) ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Βαρίεμαι να ξεσκονίζω Den katalabeno...TI simaini h lexi XESKONIZO tin kithara? ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2016 Πολυ αγχωνεστε,οι κιθαρες πρεπει να ειναι απλα σε χωρο που και ΕΣΕΙΣ να αισθανεστε ανετα,γενικα η παρατεταμενη "φυλαξη" μεσα σε ΘΗΚΕΣ δεν ειναι και οτι καλυτερο. Εγω τις εχω μονιμα σε οπλοβαστο μεσα στο ΣΑΛΟΝΙ.... ;D Γουσταρει και ο ΝΤΡΑΜΜΕΡ μου ετσι.. ;D τυχεροί εσείς οι σαλονάτοι... έχετε άπλα. Ενώ εμείς οι σοφιτάτοι....μπαίνουμε με την όπισθεν....κι αν είναι κι ο σκύλος μέσα σαν ναρκαλιευτές... ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση