Προς το περιεχόμενο

for doc. Μια ....industrial απόπειρα !

dimsonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Administrator

Ομορφο. Μου άρεσε το πρώτο μέρος ιδιαίτερα που έχει μια dark ατμόσφαιρα. Αλλά μου άρεσε και η δεύτερη ατμόσφαιρα που αντί να του δώσει μια και να πάει παρακάτω να το χαροκάψει, το έκανε κάπως ονειρικό.

Σε ότι αφορά τα επιμέρους στοιχεία του δεύτερου μέρους ίσως χρειάζονται περισσότερη προσοχή όπως κι εσύ ανέφερες.

Τα τύμπανα μου άρεσαν ιδιαίτερα. Ισως να μην έφτανα να ακούσω τη συνέχεια αν δεν υπήρχαν αυτά όπως τα έβαλες.

Καλό!

Live and let Live.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ομορφο. Μου άρεσε το πρώτο μέρος ιδιαίτερα που έχει μια dark ατμόσφαιρα. Αλλά μου άρεσε και η δεύτερη ατμόσφαιρα που αντί να του δώσει μια και να πάει παρακάτω να το χαροκάψει, το έκανε κάπως ονειρικό.

Σε ότι αφορά τα επιμέρους στοιχεία του δεύτερου μέρους ίσως χρειάζονται περισσότερη προσοχή όπως κι εσύ ανέφερες.

Τα τύμπανα μου άρεσαν ιδιαίτερα. Ισως να μην έφτανα να ακούσω τη συνέχεια αν δεν υπήρχαν αυτά όπως τα έβαλες.

Καλό!

ευχαριστώ...

πάνω κάτω αυτή την εντύπωση έχω και εγώ.

Μάλλον βιάστηκα να το τελειώσω...

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου